Valaki 1969 kérdése:
Jó zene? Nem kemékemény rock, amit egy lány is elbír?
Figyelt kérdés
2014. nov. 5. 16:38
1/4 anonim válasza:
Green Day, Nirvana, Red Hot Chili Peppers, Kispál és a Borz, Intim Torna Illegál, Aerosmith, No Doubt
én ezeket a "nem keményebb" zenekarokat hallgatom, de eléggé sok hard rock, metál számot hallgatok, tehát attól, hogy lány vagy, nem záródnak ki a "keményebb" zenék, ahogy te írod.
2/4 anonim válasza:
All Time Low, Simple Plan, 30 Seconds to Mars
Esetleg a Dream Theater vagy az Iron Maiden lassab számai, de ezek metal előadók.
De egy lány miért ne bírna el egy kemény rockot? Én lány vagyok és a folk metal-tól a hard rock-ig minden féle zenéket hallgatok, némelyikben az egész szöveg csak ordítozás, meg alatta gitárszólók. De hát ízlés kérdése.
3/4 anonim válasza:
the grenma, skillet, blink-182, hollywood undead, rise against, escape the fate, hooligans, good charlotte, fall out boy, supernem, kozmosz, paramore, the pretty reckless,
4/4 anonim válasza:
Kemékemény?:DD Deeep Purple, Led Zeppelin, The Who, The Kinks, The Doors, The Beatles, Slade, T.rex, Stone Temple Pilots, Pearl Jam, Candlebox, Ted Nugent, Stealers Wheel,White Lion, Mr. Big (különösen ajánlom, kicsit érzelgős, de nagyon szép), Guns N' Roses, Skid Row, Lynyrd Skynyrd, Ram Jam, Free, Janis Joplin...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!