14~15 éves fiúk! Szerintetek az gáz, ha egy 14 éves lány rock és punk zenét hallgat?
Az,a legnagyobb gáz!
Legnagyobb gáz,hogy 14-15 éves divatfiúcskák gáznak írják a rockot!
bár én lány vagyok, szerintem nem gáz. a kérdés, hogy miért lenne az?! én is 14 vagyok, rockot hallgatok, és büszke vagyok rá, hogy nem ilyen divatzenéket hallgatok. a fiúk keresik az ilyen lányokat. ;)
bár én azt szeretném, hogy a rock ne legyen divatzene, és nagyon fel tud idegesíteni, mikor a p*csák divatból hordanak Guns n' Roses, Nirvana, meg Ramones pólót..azt sem tudják, mi az.
Szóval légy te is kivétel, aki nem azért hallgat rockot, hogy bejöjjön a fiúknak, és légy rá büszke!
Én is lány vagyok, és hallgatok rockot is, amikor 14-15 voltam metált és punkot is nagyban hallgattam (most is szeretem, csak nem ordít rólam). Miért lenne gáz? Ha egy fiú gáznak tartana a zenei ízlésem miatt, azzal úgysem akarnék beszélni... Nincs olyan elvárásom fiúktól, hogy hallgassanak olyan zenét mint én, ő se várja el tőlem.
Az egy picit zavar engem is, hogy divatként hordják a Ramones meg Guns 'n Roses cuccokat, de igazából nem tudhatod, hogy ki szereti, meg ki veszi fel azért, mert menő. Én se nézek ki nagy rockernek a sok virágmintás cuccommal meg ilyenek, de ha megkérdeznek, kiderül. Nem bírom azt se, ha valaki csak azért, mert lányosabb vagy akármi nem is vehet fel egy bandáspólót, mert "biztos nem ismeri".
Szóval légy büszke a zenei ízlésedre, akármi is az. :)
6 os.. de a tiednek sem volt jobb dolga..látom.
Pedig biztos volt valami értelmes a tv-ben, vagy netán áramszünet volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!