Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi lesz a következő nagy...

Mi lesz a következő nagy trend, miután lecseng a big room imádat?

Figyelt kérdés
Tudom senki sem jós, de spekulálgatni lehet...

2014. nov. 2. 22:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Ajánlom Univercity partit Wundával meg JumoDaddy-vel, ha trap-es bulit akarsz! :)

Amugy ha EDM alatt bigroomot érted, akkor lehet bennem van a hiba, de az utóbbi 1 évnyi zenéből nem tudnék 10 egyedi bigroomot mondani. Így nem nehéz ilyen változatosnak lenni :D Persze no offense, van akinek minden szám kincs, nem is akarom én leszólni.

9# voltam

2015. jan. 1. 22:02
 12/29 anonim ***** válasza:

köszi ;) 9-es

igen EDM = bigroom

a sok "EDM" mix-ből rámragadt ez a szó :DDD

Egyébként én is észrevettem lassan a végét járja ez a stílus is... nem igazán mutatnak újat.

1. voltam ismét :D

2015. jan. 2. 00:33
 13/29 anonim ***** válasza:

A tribal és a melburne fog feljönni szerintem.

A tribal az ahzer,audiokiller,és major lazer naggyából,a melburnet meg mindenki elkezdte nyomatni r3hab,Vina,deorro,reece low,henry fong,kenneth G,new world sound ,timmy trumpet.

Ráadásul ennek inkább a két újabb fajtája az instrumental bounc (ez a timmy trumpet) és ez a r3habes vianis melburne bounce pl. A karate ilyen meg a how we party vagy a soundwave ez a vinais tűtűtütü meg egy zsákutca volt a deorros nyökögés pedig ide komolytalan volt. Pl. Raveology,bounce generation

2015. jan. 6. 22:13
 14/29 anonim ***** válasza:
Kb 50-es évek óta van könnyűzene, kb 80-as évek óta van elektronikus zene. Vajon lehet még egyáltalán valódi újat mutatni, vagy csak maszatolás az egész? A big roomot én k*rvára bírom egyébként, most az a kedvenc stílusom, de valójában komoly újdonságot az sem hozott. :S De remélem, csak én vagyok ilyen pesszimista és nincs igazam!
2015. jan. 7. 14:29
 15/29 A kérdező kommentje:

A jazz meg a ragtime is könnyűzene tehát nem az 50es évektől van, hanem kb 1900' óta. :DD

Egyébként ezt a tribalt nem értem, meghalgattam néhány számot Audiokillertől de szinte ugyanaz, mint az Animals meg a Wizart stílusa.

2015. jan. 7. 18:37
 16/29 anonim ***** válasza:
Kérdező, látom a lényeget elkaptad :) (utolsó vtam)
2015. jan. 7. 20:46
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

bocs nem mondtam ,hogy az egy big room alfaj a leadet kell nézni.

mondjuk audiokillernek se az összes száma mondjuk a sahar és avalignon az az a többit nem tudom.

a ami tipikus tribal az ahzeetől a generarion vagy a hardcore vibes vagy ozariotól a classici.

azt hívják tribalnak amiben ilyen arabos ,keleties beütés van.

2015. jan. 7. 22:13
 18/29 A kérdező kommentje:

Értem, kösz! Ment a zöld kéz.

Egyébként, hogy lehetsz 50% százalék alatt, mikor ennyire otthon vagy a témában?

2015. jan. 7. 22:21
 19/29 anonim ***** válasza:
Azt a sok rosszat nem itt szedtem össze,hanem másik kategóriában.
2015. jan. 8. 08:06
 20/29 anonim ***** válasza:
Szerintem az EDM a legjobb műfaj azon belül is Calvin Harris! :)
2015. jan. 10. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!