Mi lesz a következő nagy trend, miután lecseng a big room imádat?
Ajánlom Univercity partit Wundával meg JumoDaddy-vel, ha trap-es bulit akarsz! :)
Amugy ha EDM alatt bigroomot érted, akkor lehet bennem van a hiba, de az utóbbi 1 évnyi zenéből nem tudnék 10 egyedi bigroomot mondani. Így nem nehéz ilyen változatosnak lenni :D Persze no offense, van akinek minden szám kincs, nem is akarom én leszólni.
9# voltam
köszi ;) 9-es
igen EDM = bigroom
a sok "EDM" mix-ből rámragadt ez a szó :DDD
Egyébként én is észrevettem lassan a végét járja ez a stílus is... nem igazán mutatnak újat.
1. voltam ismét :D
A tribal és a melburne fog feljönni szerintem.
A tribal az ahzer,audiokiller,és major lazer naggyából,a melburnet meg mindenki elkezdte nyomatni r3hab,Vina,deorro,reece low,henry fong,kenneth G,new world sound ,timmy trumpet.
Ráadásul ennek inkább a két újabb fajtája az instrumental bounc (ez a timmy trumpet) és ez a r3habes vianis melburne bounce pl. A karate ilyen meg a how we party vagy a soundwave ez a vinais tűtűtütü meg egy zsákutca volt a deorros nyökögés pedig ide komolytalan volt. Pl. Raveology,bounce generation
A jazz meg a ragtime is könnyűzene tehát nem az 50es évektől van, hanem kb 1900' óta. :DD
Egyébként ezt a tribalt nem értem, meghalgattam néhány számot Audiokillertől de szinte ugyanaz, mint az Animals meg a Wizart stílusa.
bocs nem mondtam ,hogy az egy big room alfaj a leadet kell nézni.
mondjuk audiokillernek se az összes száma mondjuk a sahar és avalignon az az a többit nem tudom.
a ami tipikus tribal az ahzeetől a generarion vagy a hardcore vibes vagy ozariotól a classici.
azt hívják tribalnak amiben ilyen arabos ,keleties beütés van.
Értem, kösz! Ment a zöld kéz.
Egyébként, hogy lehetsz 50% százalék alatt, mikor ennyire otthon vagy a témában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!