Mit gondoltok, a Spoon nevű fiúzenekar (X-Faktorban versenyeznek) is hasonlóan felkapott lesz, mint anno a ByTheWay?
Lehet
Nem a kérdésre válaszolva
A Spoon egyik tagja véletlenül nem meleg?
Nekem nagyon gyanús hogy az egyik meleg :D
Inkább az a kérdés, hogy melyik nem meleg?
Ilyen vonaglás meg nyávogás mellett eléggé el tud bizonytalanodni az ember.
Köszönöm a választ :)
Igazából én csak egy posztert láttam róluk egy újságban és az az érzés fogott el hogy talán meleg valamelyik :D
Bár az volt az első gondolatom hogy mind melegek de ha más is így gondolja akkor lehet benne valami :)
Nem hiszem, hogy a Spoon is olyan lesz majd.A Bytheway ilyenkor már jóval elõrébb tartott, de már az õ csillaguk is leáldozott, nem hallani róluk szinte semmit, az elsõ lemezük még meg sem jelent, mikor az egyik tag már kilépett.
A Spoon semmit sem tud felmutatni azonkívül, hogy fiatalok és jól néznek ki.Én nem vagyok nagy BTW-rajongó, de azt elismerem, hogy az a négy srác tud(ott) valamit.A Spoon viszont max egy discoban tud jól szórakoztatni, a médiában szerintem nincs sok helyük...
tudom régi kérdés de:
1. A ByTheWay NEM oszlott fel
2. A Spoon egy nyálas köcsögökből álló énekelni alig tudo ehgyenruhás ,,férfiak"
Gyerekek en sirok rajtatok:""D
Mi az h a ByTheWay feloszlott?
attol mert egy tag kilepett?
hat gratulalok
a Spoon sose fog arra a szintre felerni mint a ByTheWay akar mennyire is probalkoznak
A ByTheWay 10000000000000x jobb mint a Spoon
bocsi spoonerek
de ez van:"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!