Mit gondoltok, a Spoon nevű fiúzenekar (X-Faktorban versenyeznek) is hasonlóan felkapott lesz, mint anno a ByTheWay?
Szia. (:
ne haragudj, de szerintem nem. nem utálkozó vagyok, semmi ilyen szándékkal nem rendelkezek, de a 2 egyáltalán nem ugyanaz. a ByTheWay nem egy zenekar, egy együttes. attól, mert tudnak Ők is hangszereken játszani, és szoktak is, még nem egy zenekar, ellentétben a Spoonnal. a Spoonban 1 frontember van, a többiek vokáloznak, és zenélnek, míg a ByTheWay-ben mind a 3-an énekelnek, és zenélnek is egyaránt. (:
szóval szerintem ne hasonlítsd össze őket, különböző teljesítményt is nyújtanak szerintem, ami által nem fognak ugyanolyan karriert befutni, mint a ByTheWay. ezzel nem azt mondom, hogy nem lesznek felkapottak, lehet, hogy azok lesznek, de nem fognak ugyanolyan helyet betölteni a zenei iparban, mint a ByTheWay. (:
már bocsánat, de a ByTheWay nem oszlott fel. attól, mert az egyik tag kilépett, még nem oszlottak fel, a többiek viszik tovább a bandát. (:
egyébként visszatérve az eredeti témához. jobban átgondolva nem vagyok benne olyan biztos, hogy a Spoon 1 év alatt 2 saját szervezésű nagy koncertet, egy kislemezt, és egy nagy lemezt is össze tud hozni, kb. 200 fellépéssel együtt.... (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!