Szerintetek ciki hogy egy fiú szeret énekelni? Többi lent!
Figyelt kérdés
18 éves leszek. és szeretek énekelni... bár azt mondják hogy rossz hangom van. de én szeretek. szerintetek ciki?2014. okt. 25. 14:27
1/6 szusy2 válasza:
egyáltalán nem ciki ha szeretsz akkor énekelj! ha nem szép akkor mások elött ne nagyon de magadnak nyugodtan!! énekel mert énekelni jó :) !!
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De azért még várok válaszokat !:D
egyébként írtam:d
2014. okt. 25. 14:35
3/6 anonim válasza:
én is szoktam általában hörgőset :3
csak nha furcsán néznek rám ha elkezdem valahol
4/6 anonim válasza:
Hogy a fenébe lenne ciki? :) Ha gyakorolsz és sikerül hallgathatóra csiszolni a hangod, simán társaság közepe lehetsz vele egy karaokee-s házibulin, vagy ha esetleg egy gitárra is beruházol mellé, bomlanak majd érted a csajok ;)
Egyébként közrejátszik a dologban, hogy sokan szégyellik az éneklést, innentől kezdve bátor az, aki nem. Használd ki ezt a bátorságot!
5/6 A kérdező kommentje:
én nem valahol el kezdem azt úgy... hanem én az elejétől :D
2014. okt. 25. 15:02
6/6 A kérdező kommentje:
4.-ik köszi... én szoktam kb bárki előtt.:D
Csajok azt mondják jó hangom van... de anyám XDDDD hát az kb kitépné a hangszálam :D xD
2014. okt. 25. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!