Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kössem sorba a pedálokat?

Hogyan kössem sorba a pedálokat?

Figyelt kérdés

Tc polytune hangoló, Crybaby, MXR 10 band eq, Tc spark booster, Tc HOF reverb mini, MXR Cabony Copy delay

végül, hogy kössem be a loopba?

2014. okt. 23. 19:13
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Igen.

Azaz ennyire volt hihető, amit előtte mondtál, amikor bizonygattad, hogy csak 10-20 mA az áramfelvételük. :)

Minden műszakilag kicsit is képzett ember tudja, hogy a csúcsterheléshez képest még plusz biztonsági tartalékkal kell egy rendszert összerakni. Ún. "Worst case" tervezés.

Ha már ennyit költ valaki jó pedálokra, szerintem inkább megéri a plusz egy tisztességes, biztonságos tartalékkal rendelkező tápra, minthogy sóherkodásból leültesse az egészet mondjuk koncert közben.

2014. okt. 26. 16:42
 32/35 anonim ***** válasza:

"Azaz ennyire volt hihető, amit előtte mondtál, amikor bizonygattad, hogy csak 10-20 mA az áramfelvételük."

Én nem bizonygattam semmit, hanem leírtam, hogy analog pedáloknak kb annyi az áramfelvétele.

Annyi? Igen. Akkor f#sznak okoskodsz?

Egyedül a reverb, ami jelentősen megdobja az áramfelvételt, így már valóban nem elég, tévedtem, égessetek el máglyán.

2014. okt. 26. 17:01
 33/35 anonim ***** válasza:

Beszélsz a levegőbe, konkrétumok nélkül és ha helyreigazítanak a pontos adatokkal, nem bírod elviselni? :)

Leszerepeltél, most már hallgass inkább. :)

2014. okt. 26. 17:57
 34/35 A kérdező kommentje:
őőő srácok nem kell a vita :D akkor minden jó lesz úgy ah a képen van?
2014. okt. 26. 19:16
 35/35 anonim ***** válasza:

Srácok. Ez szép és jó hogy átlépi a 200at. Meg hogy mi mennyit eszik.

De ki a tököm beszélt itt 200 mA-es adapterről? :)

Igen, logikus hogy olyan adapter kell ami elbírja a pedálokat. Akkor gondolom nem 200 mA-es adaptert veszek hanem nagyobbat.

Bele van magyarázva hogy nemjó a Boss adapter mert az nem bír el ennyi pedált.

Hát basszus.. ha nem elég a 200 mA akkor talán logikus hogy nagyobbat fogok venni nem? :)

Konkrétan az első erre való Boss adapter amit találtam, 500mA-es... Bőven elég az, nem? De.

Problem?

2014. okt. 26. 22:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!