Hogyan kössem sorba a pedálokat?
Tc polytune hangoló, Crybaby, MXR 10 band eq, Tc spark booster, Tc HOF reverb mini, MXR Cabony Copy delay
végül, hogy kössem be a loopba?
Igen.
Azaz ennyire volt hihető, amit előtte mondtál, amikor bizonygattad, hogy csak 10-20 mA az áramfelvételük. :)
Minden műszakilag kicsit is képzett ember tudja, hogy a csúcsterheléshez képest még plusz biztonsági tartalékkal kell egy rendszert összerakni. Ún. "Worst case" tervezés.
Ha már ennyit költ valaki jó pedálokra, szerintem inkább megéri a plusz egy tisztességes, biztonságos tartalékkal rendelkező tápra, minthogy sóherkodásból leültesse az egészet mondjuk koncert közben.
"Azaz ennyire volt hihető, amit előtte mondtál, amikor bizonygattad, hogy csak 10-20 mA az áramfelvételük."
Én nem bizonygattam semmit, hanem leírtam, hogy analog pedáloknak kb annyi az áramfelvétele.
Annyi? Igen. Akkor f#sznak okoskodsz?
Egyedül a reverb, ami jelentősen megdobja az áramfelvételt, így már valóban nem elég, tévedtem, égessetek el máglyán.
Beszélsz a levegőbe, konkrétumok nélkül és ha helyreigazítanak a pontos adatokkal, nem bírod elviselni? :)
Leszerepeltél, most már hallgass inkább. :)
Srácok. Ez szép és jó hogy átlépi a 200at. Meg hogy mi mennyit eszik.
De ki a tököm beszélt itt 200 mA-es adapterről? :)
Igen, logikus hogy olyan adapter kell ami elbírja a pedálokat. Akkor gondolom nem 200 mA-es adaptert veszek hanem nagyobbat.
Bele van magyarázva hogy nemjó a Boss adapter mert az nem bír el ennyi pedált.
Hát basszus.. ha nem elég a 200 mA akkor talán logikus hogy nagyobbat fogok venni nem? :)
Konkrétan az első erre való Boss adapter amit találtam, 500mA-es... Bőven elég az, nem? De.
Problem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!