Kezdő zenész vagyok! Érdekelne a véleményetek a dalaimról Tudtok írni pár kritikát?
Zenei hátterem:
20/F vok egy évet tanultam zongorázni még kis koromban de abba hagytam mert nem volt szimpatikus a tanár.
A zenéket kottázva írtam és (mivel a szintimet nem tudtam a géphez kötni) ezért megírtam a kottát majd egy programmal kiválaztottam a zongora hangszert és eljátszotta!
A lényeg hogy mindenegyes hangjegyet én írtam!
Stílusom főleg könnyűzene/filmzene
Szerintem egy igazi tehetség vagy :)
21/f
Ügyes vagy!(:
Bárcsak én is értenék valamennyire a zenéhez.:)
Nem rossz, de az elsőben nem hallok váltást, úgy értem kicsit uncsi.
A közepét egy részen transzporátld fel 5 hanggal,
vagy rakj oda egy lassabb részt.
Majd a végén térjen vissza az eleje, csak egy kicsit legyen sűrűbb, azaz több ti ri tiri a végére.
tanulmányozd ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=lg8LfoyDFUM
és ha tudsz torrentről letölteni reason-t, vagy nuendó-t azokkal nagyon jó dolgokat lehet kihozni. Csinálsz egy midi alapot, ahogy eddig, aztán áthangszereled , töltesz le pl nuendóhoz Vsti hangszereket, és azzal ütni fog.
Azzal tudsz ilyen ökör hangokat is kihozni:
Köszönöm szépen a kritikákat :DDD
Szívesen foglalkoznék a zenével a jövőben.
Gondolkodtam azon hogy a zeneművészeti fősulira megyek de úgy tudom oda több éves zeneiskolai végzettség kell. Meg nagyon jól kell tudni kottát olvasni stb. Szóval így nem tudok bejutni!
Zene iskolába szívesen járnék de kb 20-30.000 Ft a költsége havonta az meg elég húzós.
15:03:
érdekel az ajánlatod. Sőt igazából énekes darabokat azért nem írtam eddig mert nincs aki elénekelné
14:20:
Köszi a tanácsot utána nézek a torrentnek
Húzós vagy sem, felsőoktatást olcsóbban nem nagyon kapsz.
De miért nem lövöd be az államilag támogatottat? Akkor nem kerülne semmibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!