Miért akar mostanában szinte minden zenész Pitbullal közös számot?
Annyira nem szar, csak unalmas. Ilyen pop téren az átlag szinten van sztem, Britney sem jobb, Pitbull legalább maga írja a zenétit (tudtommal).
Gondolom azért akar mindenki vele, mert most ő a menő, meg gondolom akkor azokat a számokat zeneileg is ő csinálja. Nekem az első száma még tetszett, amivel berobbant, a többi unalmas.
Előttem lévő: Pitbullt, LMFO és Will i am-el kapcsolatban egyetértünk, bár mindegyiknek van 1-1 jobb száma :) Viszont Kanye azért sztem erősen felettük van :) A rappet nem szereted, vagy csak őt? Nem kötekedés, csak érdekel.
ma 14:11 vagyok!
Igazából maga a műfaj sem áll hozzám túl közel, de ha Kanye önmagában számokat gyárt azzal nincs gondom, max. nem hallgatom meg:)
Csak abban az esetben, mint például Katynél kicsit idegesítő tud lenni, mert mint említettem nagy kedvencem az E.T., viszont a klipes engem zavar, mert nem értem miért kellett Kanye. Persze ez személyes vélemény, nem gáz, ha nem ért vele mindenki egyet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!