Eminem-en és Rihanna-n kívül mindegyiket kidobnám a top10-ből
2014. okt. 20. 17:03
12/21 anonim válasza:
Innen egyedül Eminem és Rihanna az aki 10 ft-nál többet ér számomra. Ki az a Miley Cyrus? Sajnos a sok tinik*rvának ez kell hogy egy ilyen izé nyalogassa a kalapácsot. Lady Gaga? Kösz nem, inkább nézek valami párzó medvepárt . Az igazság hogy ezek az emberek semmit nem érnek, persze akinek 30 alatt van az IQ-ja az elvan a kalapáccsal meg Gaga bácsival. De mennyi mondanivaló/érzelem van azok a számok mögött amit ezek kiokádnak magukból? Semmi! Bármelyik Eminem szám hazavágja ezeknek a szemeteknek az egész pályafutását.
3-1-3 (Y)
2014. okt. 23. 09:02
13/21 anonim válasza:
Britney helyett szerintem Nicki Minaj, amúgy nem igazán szeretem őket, (csak Ririt, ő a kedvencem :3) viszont LEHET azt mondani hogy a zenevilág legmeghatározóbb alakjai.
2014. okt. 27. 22:01
14/21 anonim válasza:
Én nem hiszem, hogy Gaga mondjuk meghatározóbb lenne mint Britney...
Mégis csak ő a popp hercegnő:)))
2014. okt. 27. 22:57
15/21 anonim válasza:
1. Lady Gaga
2. Britney Spears
3. Adele
4. Madonna
5. Cher
2014. nov. 1. 00:29
16/21 anonim válasza:
szerintem a 10-es britney spears a zenevilág egyik meghatározó alakja egy igazi pop legenda! a pop hercegnője több mint 100 millió eladott lemez na ő valaki!
2014. dec. 3. 16:50
17/21 anonim válasza:
Én ezekből csak Eminem -et, Rihan -nát, tartanám ide a többi szo szo nem hallgatom. De Miley Cyrust -t katy Perry -t Kidobnám innen! Szívem szerint Gagát is ide raknám de őt valamilyen szinten kicsit jobban tisztelem mint az előző 2 őt. Most komolyan kik ők? Hány Grammy díjuk van? Semennyi. Akkor ne gyere azzal ide hogy ők meghatározó alakok.
2014. dec. 15. 22:18
18/21 anonim válasza:
Szerintem Britney mindenképp az elsők között van,ő egy legenda mint Michael Jackson és Madonna,de Christina Aguilera lehet kicsit el van tűnve de az egyik legcsodálatosabb hanggal rendelkezik a világon!
2015. jan. 8. 21:02
19/21 anonim válasza:
Manapság sok embernek tényleg ők számítanak a legmeghatározóbb zenevilági alaknak..ezek közül én szívem szerint egyiket se tenném be,maximum csak azért mert népszerűek.De ha választani kell ezek közül,akkor talán Eminem,Shakira,Britney Spears..de őket is a végére raknám..
2015. febr. 23. 19:23
20/21 anonim válasza:
Lehet, hogy 100 év múlva a kutya sem emlékszik majd rájuk (kivéve a fehér rappert). Utálok mindenkit, akit a médiagépezet akar lenyomni a torkomon, őket ömlesztik mindenhonnan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!