Német nyelven éneklő együttest keresek. Melyeket ajánljátok?
Equilibrium
Műfajukban (folk-power) messze a legjobbak. És az egyetlen banda, amiben nem idegesít engem a német nyelv. :D
Rosenstolz: "puhább", mint amiket általában szoktam hallgatni, de pár random szám meghallgatása után nem tűnik rossznak. :)
Rammsteint ismerem, de nekem túl egyszerű-unalmas. 1-2 számukat elhallgatom, de nem "kiemelkedő".
13:52
Nem mélyedtem még bele annyira, de nem szeretem azt, amikor egy szöveget lefordítok magamban és nem áll össze a kép, háttérinfót meg nem találok (ez van a Therionnál is, ami szintén tetszik zeneileg).
Hú, pedig a Therionban megint csak az a baromi jó, hogy egy csomó mondavilágot lehet megismerni általuk. :D
És ott szerintem nem is kell nagyon kutakodni, tök világosan le van írva minden, ugyanúgy, ahogy azokban a könyvekben, ahonnan származik az anyaguk többsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!