Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek a Slipknot...

Mi a véleményetek a Slipknot új albumáról?

Figyelt kérdés

Nekem kur**ra tetszik :)

Ha nem hallottatok volna itt a letoltesi link: *****

* Automatikusan eltávolított tartalom.

2014. okt. 8. 22:40
1 2
 11/14 bumbi02 ***** válasza:

Azért érdekes, hogy itt mindenki azon akad ki, hogy diszkógömb, meg "piros lepedős bohócok". Ahelyett hogy nézné a klippet, hallgatná a szöveget.

Nem tudom, hogy csak én asszociálok a két "piros lepedős bohóc" alapján arra, hogy pont két taggal lett szegényebb a Slipknot a legutóbbi album óta? Paul és Joey?

Nem tudom csak én asszociálok a szöveg alapján arra, mintha az egész a Joeyhoz szólna?

Mintha az albumot is Paulról nevezték volna el?

És akkor ti megláttok egy diszkógömböt, hogy mit keres az ott...

Amúgy igen is jó album lett. Van benne a régi Slipknotból, de nem maradt ugyanaz szerencsére. Minden együttes fejlődik, ők is, de ez a normális. Ha fejlődésről van szó, nem pedig arról, hogy eladják magukat. (lásd Tankcsapda, évente 1 albumot kitolnak 3 akkordból, és egyre silányabb az egész...)

2014. okt. 20. 10:26
 12/14 A kérdező kommentje:
Hidd el nem csak te gondolkodtal ezen.. tobb oraig gondolkoztam az egesz klippen hogy mi micsodat jelenthet mert bizony mindennek szimbolikus jelentese van..es hat vegulis az egesz azt jelentene ket uj tag akiket szetszurkodnak azok kihozzak beloluk a "Devil"-t (innen is jon a szamnak a cime)amik elpusztitjak a regi enuket es elotor beloluk az uj en.. a ket piros lepedos csavo meg Joey-t es Paul-t jelentene..maga az album neve az egybol leesett hogy Paul rol szol az egesz... na kb igy nez ki az egesz kifejtve szerintem
2014. okt. 21. 18:16
 13/14 A kérdező kommentje:
Es ha mar itt tartunk az egesz albumrol orakat lehetne irdogalni na de ezt most szerintem jobb ha hagyjuk :)
2014. okt. 21. 18:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Az kinek volt kérdéses, hogy az új albumnak nagymértékben köze lesz Paulhoz? A munkálatok megkezdése óta mondták, hogy egyfajta emléket szeretnének neki állítani.
2014. okt. 21. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!