Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi véleményetek az Egyenlők...

Mi véleményetek az Egyenlők Aranykor c. albumáról?

Figyelt kérdés

Nyilván azokhoz szól a kérdés, akik tudják mi az, és hallgatták.

Szerintetek jól sikerült?

2014. szept. 17. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon ütős lett. minden számnak hatalmas mondanivalója van.
2014. szept. 17. 22:55
 2/6 anonim ***** válasza:
egy kalap szar
2014. szept. 24. 22:14
 3/6 anonim ***** válasza:
és indokold meg, hogy miért.
2014. szept. 24. 22:37
 4/6 A kérdező kommentje:
kicsit erőltetett, nem?
2014. szept. 25. 16:43
 5/6 anonim ***** válasza:
miért lenne? mi az érved amellett, hogy erőltetett?
2014. szept. 25. 16:49
 6/6 A kérdező kommentje:
nem degradálni akarom, mert elismerem őket, csak ez az album lett számomra erőltetett. úgy értem, hogy nekem attól nem hozza valami a '90-es éveket, az aranykort, hogy military cuccokban fogyatékos módjára hadonásznak és majdhogynem tartalom nélküli szövegeket reppelnek föl. nem arról van szó, hogy rossz lenne az album, csak tőlük ennél többet vártam, vagy legalább tartalmasabbat, kevésbé erőltetett és hatásvadász albumot. persze, tudom, igényes, meg minden, de a Majmok Bolygója például sokkal inkább hajaz oldschool aranykor rapvilágra, holott csak bootleg számaik vannak.. de ez az én vélemény, nem akarok senkit megsérteni.
2014. szept. 25. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!