Az baj ha elsírom magam?
Figyelt kérdés
Mikor meghallom Eminem headlight című számát elsírom magam.15éves fiú vagyok és nem vagyok meleg mielőtt ezt írná valami értelmes.2014. okt. 8. 16:54
1/5 anonim válasza:
Nem baj.:) Én vagyok a világlegeslegeslegnagyobb Stan-je (Eminem fan), és ez az egyetlen száma ami nem tetszik, mert én nem tudtam volna megbocsátani xD.De ez nem gáz! Legalább vannak érzelmeid.:)
2/5 anonim válasza:
Nekem két száma nem tetszik Eminemnek,vagyis ink 3,az egyik a Headlight,No love a Like toy soldiers meg azért mert nagyon rossz kedvem lesz,tökre lehangol.14L
3/5 anonim válasza:
Ja amúgy nem gáz én először álandóan a Mockingbirden sírtam el magamXD
5/5 anonim válasza:
#1 válaszolónak mondom, hogy én vagyok a legnagyobb Stan nyugi ;) és persze nembaj :D a Headlights amúgy is ilyen bocsánatkérős száma Eminem-nek, ezért "megható" :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!