Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mért nem merek énekelni mások...

Mért nem merek énekelni mások előtt?

Figyelt kérdés
Szóval az van hogy szolfézsra járok és ott gyakran kell énekelni egyedül,de nem tudom mért ,nem merek!Ideges leszek,elmegy,remeg a hangom. Nem tudom hogy tudnám ezt leküzdeni pedig nincs olyan borzasztó hangom. Amúgy imádok énekelni de csak ha egyedül vagyok vagy esetleg barátnőimmel szoktunk.

2014. okt. 8. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Ki fognak nevetni?

Tetszik valaki?

2014. okt. 8. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
izgulsz, mert néznek és alábbhagy az önbizalmad. velük ne foglalkozz, csak magadat add és azt mindent beleadva. vhogy így..
2014. okt. 8. 16:47
 3/4 anonim válasza:
100%
Lámpaláznak hívják. Velem is megtörtént már sokszor, nekem pl zongoránál remegett a kezem úgy, hogy nem is tudtam normálisan játszani. Nem igazán sikerült azóta sem megoldást találnom a problémára. Nem tudok nagy közönség előtt előadni, nem is szeretek. Szóbeli vizsgákkal is ugyanígy voltam, azoknál a gyakorlás hozta meg az eredményt, meg az, hogy szándékosan arra koncentrálok, hogy a legjobb formámat hozzam, és nem arra, hogy átmenjek. Talán ugyanez lehet a kulcsa a dolognak, nem a közönségre kell kocentrálnod, hanem arra, hogy mit és hogyan énekelsz, és hogy azt jól csináld. Meg lehet közelíteni még onnan is a dolgot, hogy összeszedsz néhány barátot, akikben megbízol, és egyre növeled az emberek számát, akiknek énekelsz. Kezdhetsz egyetlen emberrel, aztán növelheted a létszámot, ha azt már megszoktad.
2014. okt. 10. 05:26
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszön szépen a válaszokat.különösen az utolsónak!

Nem amúgy nem tetszik abból a csoportból senki.

Megpróbálom a javaslataitokat!köszi még egyszer.

2014. okt. 10. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!