Nem merek énekelni. Miért?
Figyelt kérdés
Régebben kórusban is énekeltem, de már egy jó ideje nem és elszoktam tőle. Nagyon erős hangom van és félek, még, ha itthon egyedül vagyok is.2012. ápr. 3. 21:08
1/7 anonim válasza:
Önbizalom hiány? Ha régebben kórusban voltál, akkor valamennyire pedig biztos tudsz énekelni. Gyakorolj nyugodtan otthon, szokj hozzá a hangodhoz. Győzd meg magadat, hogy van hangod, és ismét lesz önbizalmad. Sok sikert.
2/7 anonim válasza:
Sajnos én is önbizalomhiánnyal küzdök. Én tanulok szintetizátorozni 10 éve, és ahhoz, hogy ezt a tudásomat tudjam az életben is hasznosítani, ahhoz énekelni is tudni kell valamilyen szinten. Ezért én nekiestem a zenetanárommal énekelni tanulni (ez volt kb. 4 hónapja). A tanárom szerint már egész jól megy, de én még a szüleim előtt se nagyon merem elővenni a hangomat (pedig ha előttük se teszem meg, mi lesz vadidegen emberek előtt?). Nem próbáltam ki, mert nagyon ellenzem a szeszes italok fogyasztását (én magam pl. nem tudnám rávenni, hogy igyak), de ha egy kis mennyiséggel iszol éneklés előtt (nem seggrészegre kell innod magad!), lehet, hogy felszabadultabb lennél. Próbáld ki, de azért a rendes bemelegítés se maradjon el!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igen meg kéne valahogy győzni magam, de nagyon nehéz. Énektanárhoz akartam menni, de egyszerűen nem találni sehol. Majd megpróbálom itallal! :D
2012. ápr. 4. 14:32
4/7 A kérdező kommentje:
A 2. válaszolónak, úgy nem próbáltad még, hogy egy együttesbe beállsz és ott legfeljebb csak a refrénben vagy háttérénekesként kell énekelned és azt nem is egyedül csinálnád, nem oldódnál fel könnyebben, ha nem egyedül énekelsz?
2012. ápr. 4. 15:09
5/7 anonim válasza:
A második válaszoló vagyok. Nem próbáltam még, mivel inkább egyedül szeretném űzni a zenélést, így ebben nincs tapasztalatom. Néha még mindig nem tudom eltalálni az éppen szükséges hangot, ezért úgy döntöttem, hogy még fejlesztem az énektudásomat.
6/7 A kérdező kommentje:
Sok sikert! :)
2012. ápr. 5. 13:20
7/7 anonim válasza:
jah az önbizalom hiány sz*r dolog én se merek kb senki előtt se énekelni hát ezen elég nehéz és hosszadalmas lehet javítani v segíteni vagy mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!