Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kezdő gitáros egy idegesitő...

Kezdő gitáros egy idegesitő problémával, valaki help?

Figyelt kérdés

elektromos gitárom van, az a gond ha lefogok egy húrt(mindegy hol ) legyen mondjuk A és E húrt is pengetem mellé üresen, akkor az E-nek olyan rezonáló hangja van és ez forditva is igaz és bármelyik húrnál vagyok, mindig ez van csak ezeknél a vastagabb húroknál jobban hallani

próbálgattam a pengetést minél többféleképpen, hátha én vagyok a béna, de nem jutottam semmire, gitártartással is küszködtem,de semmi... mindenhogy ilyen a hangja

2014. okt. 5. 14:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor is ajánlom, hogy vidd el. Szerintem egy laza 5k-t megér. Netről videók alapján is be lehet állítani, de ezt nem ajánlom kezdőknek!
2014. okt. 5. 15:42
 12/13 A kérdező kommentje:
azért ez elég szemétség szerintem, hogy megveszem a gitárt azt be sincs rendesen állitva, még azért is fizessek...
2014. okt. 5. 15:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Kezdő hangszert nem fognak neked beállítani. Ezek a gitáron szalagon készülnek, aztán valami "hangszerész" a gyárban rutinbeállítást végez mindegyiken.

Ha megnézel egy eredeti Paul Reed Smith gitárt, azt rendesen belövik a szakemberek. Mellesleg kézzel rakják össze és nem szalagon készülnek. Jah és elég drága is :)

2014. okt. 5. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!