Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Janicsák Vecának vannak...

Janicsák Vecának vannak ZENEILEG nehéz dalai?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy jó/rossz, mert az teljesen szubjektív, hogy kinek mi tetszik. Zenei értelemben, hangtechnikailag nehéz dalokra gondolok. Mint pl. X-Faktorban mondták Kállay-Saunders András Running c dalára, hogy nagyon nehéz zeneileg vagy Alexandra Burke dalára, hogy az. Vecának vannak nehéz dalai? OLYANOK VÁLASZOLJANAK, AKIK ÉRTENEK AZ ÉNEKLÉSHEZ! (Akik kompetensek a témában!)

2014. okt. 4. 11:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nincs ő egy amatőr énekesnő
2014. okt. 4. 12:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Amatőr? Hát... azért az X-Faktorban szerintem kiénekelte egy-két dalban a magas C-t keményen... pl. I Will Always Love You.
2014. okt. 4. 12:04
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyébként zenéhez értő embereket kérdeztem (szakembereket), vagy legalábbis, aki mondjuk 10-20 éve énekel zeneiskolában, konziban..stb szóval, aki ÉRT IS HOZZÁ. Nem pedig leír egy negatív véleményt és kész. Voltam már Veca koncertjén és kristály tiszta hangja van és gyöngyörű hangszíne. A dalai néha vitathatóak, hogy jók vagy rosszak. Ez tény. De nem ez volt a kérdés, hanem, hogy zeneilag/hangtechnikailag vannak-e nehéz dalai.
2014. okt. 4. 12:18
 4/11 A kérdező kommentje:
*gyönyörű
2014. okt. 4. 12:18
 5/11 anonim ***** válasza:
Majd akkor nem lesz amatőr, ha elér egy olyan szintre,hogy 20 év múlva is emlékeznek rá.
2014. okt. 4. 12:34
 6/11 A kérdező kommentje:
Miért? Szerinted melyik "új énekes" van 1-2 év után olyan szinten... Nem ez volt a kérdés. Kállay Running dala nehéz, de ez közel sem jelenti azt, hogy 20 év múlva bárki emlékezni fog a nevére....
2014. okt. 4. 12:36
 7/11 A kérdező kommentje:
Valamit azért tisztázzunk, mert azt hiszem, gondok vannak a szövegértő olvasással. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy XY nímand senki, önjelölt zeneszakértő szerint Vecának vannak-e olyan slágerei, amikkel 20 év múlva is fent marad a neve, hanem arra, hogy vannak-e zeneileg nehéz dalai, amik mondjuk nem slágerek. Pl. hiába volt kudarc, de szerintem az Új Generáció nem egy egyszerű dal vagy pl. a Pillangó vagy a Kék angyal sem. Ismétlem: zeneileg. Viszont én csellózom 8 éve, és ezért egy énekes, énektanár..stb de KOMPETENS ember véleményére lennék kíváncsi.
2014. okt. 4. 12:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem kell mindent készpénznek venni amit az x-faktorban mondanak. Elsősorban azért mert még csak ott érvényesül igazán a szubjektivitás. A zene helyett a műsor elsődleges szempontja piacgazdasági kategóriába tartozik.

De ha már zenét tanulsz akkor mutatok technikailag nehéz énekes előadásokat. Javaslom legalább 5 percig nézd a videót. De ha komolyan veszed a zenei tanulmányodat akkor nem fog megártani az se ha végignézed. Többet tanulhatsz belőle mint a faktorokból.

https://www.youtube.com/watch?v=c4eO2o9u1j0

2014. okt. 5. 17:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Egyébként ha már Veca felszínen maradása szóba került... 4 év telt el az X-Faktoros szereplése óta, és még mindig játsszák a dalait a rádiók.. a Könnyek az esőben azt hiszem a 3. legtöbbet játszott magyar dal volt a nyáron. Ezenkívül a Labirintust és a Mennyit adsz a lelkemértet is szokták adni. Youtube-on pedig a Szenvedély c. dalát 1,5 millióan hallgatták meg, pedig nem is klip, csak sima audio felvétel. Illetve több Audio felvétel van Veca csatornáján, amit többszázezren hallgattak meg.
2014. okt. 5. 17:35
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez a trend. Nehéz annak aki nem tudja, de meg lehet tanulni. Néhányan énektanárhoz járnak.

https://www.youtube.com/watch?v=6lgFbaGw0KM

Viszont többen énekelnek és hiszik azt hogy tudnak mint hogy tenulnának. Csellózni se könnyű azt is meg kell tanulni. A zsűri se tanul de tudják, hogy mások se így nyugodtan mondhatnak bármit, okoskodhatnak az átlagemberek nem tudják, hogy dilettánsok csak azt látják, hogy a tévében vannak ezért biztosan nagyon okosak.

2014. okt. 6. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!