Nem megy a gitározás. Feladjam?
Egy hónapja? :-) Már ennyire az elején feladnád?
Az első egy hónapban én sem nagyon értettem, nekem is már le kellett rajzolni, eltáncolni stb. de mivel nagyon akartam, addig görnyedtem a jegyzetek felett, míg megértettem. Nem értettem a kottát, nem értettem a hangokat miért ott vannak ahol vannak stb.
Ne szaladj előre, maradj meg a fokozatosságnál. Nekem a barrét kb. másfél év után sikerült lefogni.
3. Te mit jesszusozol? Ha ennyire értesz hozzá, tudhatod, hogy van akinek az elején ez megy jobban, van akinek az.
Nő vagyok és gyengébbek az ujjaim, ráadásul kezdetek óta fémhúros akusztikuson tanulok. Minden másban gyorsan haladtam. Van egy haverom, aki sokkal régebb óta gitározik ,mint én, se sosem volt a kezében western gitár. Eleinte nagyon halkan szólt nála, amikor a kezébe adtam, mert furcsa volt neki, hogy erősebben kell lefogni. Ha Te olyan baromi gyorsan elsajátítottad a barrét, akkor én meg azt gondolom, hogy Te egy tabulatúráról szüttyögős, otthontanulós metálos vagy, akinek csak az a fontos, hogy gyorsan tudja az akkordokat tologatni, meg verni a húrokat, de technikailag kihagytál egy csomó részletet, amikre majd később jössz rá, hogy hiányoznak.
Egy hónap az semmi.
Ha már most felmerül, hogy emiatt fel kéne adnod, akkor nem vagy valami kitartó.
MOndom, egy hónap nagyon kevés idő hangszertanulásban.
Csak csináld kitartóan, majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!