Koncertezni mi jobb egy gitár kombó vagy egy erősítő?
Figyelt kérdés
akusztikus gitárhoz2014. okt. 3. 13:48
2/9 anonim válasza:
A gitár kombó egy erősítő... nem értem a kérdésed... ha kivitel szerint csoportosítjuk, akkor van fej+láda és a kombó. Mellesleg teeeeljesen mindegy, ha csak nem több 10 ezres tömeg előtt játszol, akkor nem fog kijönni a különbség a kettő közt. Annyi, hogyha fejet veszel, akkor ahhoz lényegében olyan hangládát választasz, amilyet akarsz, és olyan hangszórókkal, amilyennel csak akarod (vagy amilyen van).
3/9 anonim válasza:
Akusztikus gitárhoz akusztikus erősítő vagy esetleg PA rendszer ajánlott, normál gitárkombón nem fog szépen szólni.
Akusztikus erősítőből csak kombót ismerek.
4/9 anonim válasza:
Minden rovar bogár, stb. Ne kúrogassátok szegény kérdezőt. Biztos kombóra vagy fej-ládára gondolt.
5/9 anonim válasza:
Egyrészt nem árt, ha tisztában van a kifejezésekkel, másrészt viszont ha fej-láda kombinációt kérdezi, abban nemigen létezik kifejezetten akusztikusra készült.
Legalábbis én eddig nem láttam és nem is igazán hiszem, hogy lenne értelme.
Ha meg PA rendszerre megy, nem ért egy DI box is.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és igen az erősítő alatt a fej+ládát értettem :D
2014. okt. 3. 20:25
7/9 anonim válasza:
Életemben nem láttam még én sem akusztikushoz fej-ládát.
8/9 A kérdező kommentje:
És kisebb felépésekre hány Wattosat ajánlotok? :D
2014. okt. 4. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!