Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A tokio hotel visszatért....

A tokio hotel visszatért. Szerintetek milyet lettek?

Figyelt kérdés

Eddigi kijött daluk: "Tokio Hotel - Run Run Run": https://www.youtube.com/watch?v=OsNys5X1mEo

"Tokio Hotel - girl got a gun": https://www.youtube.com/watch?v=SnD-DIwXdyY

Elvileg lesz még dal bőven. Na mit gondoltok? Normális válaszokat szeretnék. A nem tetszést is ki lehet nyilvánítani, de csak szépen. Aki trollkodik, vagy trágár provokatív megjegyzést tesz azt jelentem a moderátoroknak.

2014. okt. 1. 15:45
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Elírtam a kérdést. *Szerintetek milyenek lettek?
2014. okt. 1. 15:46
 2/11 anonim válasza:
A -Run Run Run- tetszik. Kifejezetten nagyon. A -Girl got a gun- az meg nem tudom. Nem tudom eldönteni, hogy jó e vagy sem. Minden esetre tetszik, hogy visszatértek, és végre megtalálták önmaguk stílusát.
2014. okt. 3. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Imádtam a Tokio Hotelt.De ebben az albumban nincs semmi egyedi.Van kb kettő szám ami teszik róla..
2014. okt. 4. 20:48
 4/11 anonim válasza:
Régen is és most is imádom a TH-t :) Nekem nagyon tetszik :) Kivéve a Girl got a gun ...
2014. okt. 6. 01:23
 5/11 anonim ***** válasza:
Én még mindig szeretem a Tokio Hotelt, de ez az album nem nyűgözött le sajna :/
2014. okt. 6. 17:54
 6/11 anonim válasza:
Én kizárólag rockot hallgatok és a kedvenc együttesem a Tokio Hotel.:) Azt vettem észre,hogy Billék kezdenek letérni a rockvonalról.Szóval ez az album nem nyűgözött le.
2014. okt. 14. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Elk*rvultak. The End.
2014. okt. 15. 18:13
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Felfoghatatlanok számomra az előttem leírt vélemények. Elk*rvultak? Ez az ELSŐ albumuk, amit teljesen egyedül készítettek el a Kaulitz ikrek, 100%-osan önazonos produktum, úgyhogy szerintem aki ezt mondta, nagyon nincs tisztában a dolgokkal. Azzal sem értek egyet, hogy nem egyedi, szerintem kifejezetten egyedi, néhány rockosabb elem még mindig van a dalok egy részében, és nagyon jó összhangban vannak az elektronikus elemekkel. Végigkíséri az egész albumot a melankólia, minden dal szövegéből az jön le, hogy egy nagyon személyes albumról van szó. Én úgy gondolom, ez egy profi album lett.
2014. okt. 17. 19:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretem a Tokio Hotelt.Szerintem jók lettek,bár a régebbi számaik jobban tetszettek.
2014. okt. 31. 16:53
 10/11 anonim válasza:
Nekem kifejezetten ez a két szám de van még 1 a Love Who Loves You Back amit még nagyon szeretek a mostani albumról.. nem azt mondom h a régebbi jobb volt, inkább azt hogy más. Szerintem semmi baj nincs ezekkel a dalokkal és tényleg 100%-ban a Kaulitz ikrek csinálták ezért duplán jó. ;)
2014. dec. 9. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!