Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » MXR MicroAmp vs MXR Custom...

MXR MicroAmp vs MXR Custom Audio Electronics Boost Line Driver?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata ezekkel a pedálokkal kapcsolatban? Van lényeges különbség köztük vagy mindkettő ugyanolyan booster? Esetleg a Carbon Copyval delayel?

2014. szept. 30. 18:20
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ha "vastagítani" akarod a hangot, akkor valamilyen bass booster pedált ajánlok, vagy EQ pedált... egyébként lehet velem van a baj, de nem igazán értem, hogy most vastagítani szeretnéd a hangot, vagy pedig azt szeretnéd, hogy több gain legyen benne :D Ha az utóbbi akkor persze booster, mondjuk EHX LPB-1 (vagy esetleg valami gyengébb overdrive pedál), ha meg mindkettő, akkor értelemszerűen minkettő... persze szóljatok, ha hülyeséget írtam.
2014. szept. 30. 19:51
 12/27 anonim ***** válasza:
Külföldi vásárlás: ha az EU-n kívüli országból vásárolsz, akkor igen, rátesznek vámot és áfát, de EU-n belül nem.
2014. szept. 30. 20:59
 13/27 A kérdező kommentje:
értem köszönöm
2014. szept. 30. 21:03
 14/27 anonim ***** válasza:

"boostert vagy attenuatort, hogy vastagítsa a hangot,"

Tudod te mi az az attenuator?

Nem úgy tűnik...

Az MXR micro AMP egy jó cucc, de nem lesz tőle vastagabb semmid, pláne nem a hangod.

Vegyél egy BOSS graphic EQ-t azt csók.

2014. okt. 1. 00:30
 15/27 A kérdező kommentje:
azért van ez az oldal, hogy megkérdezzem amit nem tudok nem kell lecseszni, hogy nem tudom pontosan mi az az attenautor mintha annyi helyen le lenne írva, (főleg magyarul) hogy pontosan mi az... a másik, hogy tapasztalatlan vagyok, első csöves erősítő, első igazi pedalboard lesz...na mindegy köszönöm még egyszer a válaszát mindenkinek!
2014. okt. 1. 13:44
 16/27 anonim ***** válasza:
Nyugi, senki sem úgy kezdte, hogy mindent tudott:) Ha vastagítani akarod, akkor bass booster, vagy EQ pedál. De nézz youtube videókat, hogy biztos ilyesmire gondoltál-e.
2014. okt. 1. 14:08
 17/27 A kérdező kommentje:

megnéztem ezt a videót és rájöttem, hogy ez az EQ kell nekem https://www.youtube.com/watch?v=AxJkNZlX05o :D

a cél megmutatására az Alter Bridge-től Open Your Eyes vagy a Broken Wings-t és az legutóbbi 3 Slash albumot tudnám mondani

2014. okt. 1. 14:21
 18/27 anonim ***** válasza:
Ez jó kis cucc. Amúgy érdemes lenne beszerezned valami kis 15W-os gyakorló erősítőt, mert az a Marshall dög nem annyira szobába való :D
2014. okt. 1. 14:27
 19/27 A kérdező kommentje:
le szoktam felezni 20Wattra 40ről és éjszaki gyakorlásra guitar riget használok :D
2014. okt. 1. 14:29
 20/27 A kérdező kommentje:
még van 3 évem fősuliig, pestre mennék tovább addig szeretnék felépíteni egy pedalboardot a Marshall mellé és talán egy Gibsont is beszerezni. addig sajnos nem sok esély van zenekarosdira csak magamban játszom itthon :/
2014. okt. 1. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!