Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » MXR MicroAmp vs MXR Custom...

MXR MicroAmp vs MXR Custom Audio Electronics Boost Line Driver?

Figyelt kérdés
Van valakinek tapasztalata ezekkel a pedálokkal kapcsolatban? Van lényeges különbség köztük vagy mindkettő ugyanolyan booster? Esetleg a Carbon Copyval delayel?

2014. szept. 30. 18:20
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
a soundom "vastagítására" kéne a booster
2014. szept. 30. 18:47
 2/27 anonim ***** válasza:

Ezek clean boosterek, pontosan ugyanazt csinálja mindegyik.

Viszont nem vastagít semmit.

2014. szept. 30. 19:06
 3/27 A kérdező kommentje:
értem. tudnál esetleg ajánlani valamit helyettük? egyátalán milyen típusú boosterek keressek? melyikek vastagítank?
2014. szept. 30. 19:14
 4/27 anonim ***** válasza:

Az attól függ pontosan mit értesz vastagítás alatt.

Clean booster jelszintet növel, alacsony torzítású erősítőnél, ha a kevés gain a baj ez is segíthet.

Szokás még közepet tolni TS szerű pedálokkal, de az már nagyon más hatást csinál, az inkább megfolyatja, gyorsítja a hangot.

Pontosan milyen cuccod van és mit szeretnél elérni?

2014. szept. 30. 19:22
 5/27 A kérdező kommentje:
Egy fullcsöves DSL Marshallom van hozzá egy epiphone LP standard Master nincs az erősítőn ezért keresek hozzá valami boostert vagy attenuatort, hogy vastagítsa a hangot, jobban torzítson alacsony hangerőn. attenuatort csak külföldi hangszerboltok oldalán találtam így maradt a booster
2014. szept. 30. 19:27
 6/27 A kérdező kommentje:
ha tudnátok esetleg valami megfizethető attenuatort ami elérhető itthon is akkor minden problémám megoldódna
2014. szept. 30. 19:29
 7/27 anonim ***** válasza:
Miért nem tudsz külföldről venni? Sokkal egyszerűbb gyakran, mint itthon. És még sokszor olcsóbb is.
2014. szept. 30. 19:32
 8/27 anonim ***** válasza:

Ezt már egyszer megbeszéltük, hogy azon a fejen VAN MASTER így totál fölösleges az attenuator.

Megveszed 50~100 ezer forintért és alig-alig lesz jobb hangja, mert a hangszóró ugyanúgy nem dolgozik.

Akkor már tényleg inkább valami clean boost, nagyobb torzítást az is csinál.

De hozzátenném: ezek a csöves cuccok nem szobagitározásra vannak kitalálva, értelmes hang sosem fog jönni belőlük kis hangerőn.

2014. szept. 30. 19:37
 9/27 A kérdező kommentje:

sok helyen azt olvastam, hogy nem éri meg mert rászámolnak vámot ÁFÁT stb...

másik kérdésem: a kombóm hangfalkábele forrasztva van a hangszóróhoz. így is megoldható az attenuator?

2014. szept. 30. 19:38
 10/27 A kérdező kommentje:

értem. akkor az előző hozzászólásomat ne nézzétek

le tudom felezni az erősítőmet 20Wattra és majd kipróbálok vele néhány boostert, hogy mennyit változik

Köszönöm mindekinek

2014. szept. 30. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!