Milyen gitárt vegyek 100. 000 Ft körüli árkategóriában?
Figyelt kérdés
Vennék egy új elektromos gitárt, 100.000 ft körüli értéken, főként metál, death metált játszanék, nem első gitár lenne, már 7 éve gitározok, egy éve elektromosozok, szóval nem most kezdtem, nem olyan gitárt keresek ami "gyakorolásra megfelel" kategória. Főleg márkára vagyok kíváncsi, hogy ilyen árban mi lenne a legjobb?2014. szept. 29. 22:50
1/7 anonim válasza:
Ami lényeges kérdés, hogy tremolós vagy fix hidas kell? Ha tremolós, akkor nyilván Floyd Rose vagy hasonló minőség, ez viszont igen sokat jelent az árban.
2/7 A kérdező kommentje:
Fix hidas
2014. szept. 29. 23:27
3/7 anonim válasza:
Egyrészt tudnám ajánlani ezt:
Cort VX2X. Ez egy elég vagány Explorer forma gitár, passzív EMG hangszedőkkel (H-H). Kényelmes, jó nyaka van, alacsony húrnyomással. Az enyémben most Migthy Mite humbuckerek vannak, szóval kicsit más a hangja...
Másrészt - bár ezen van egy hagyományos tremoló, de azt végül is le lehet rögzíteni - a Hagstrom Ultralux XL-5.
Ez egy H-S-H superstrat, nagyon vékony, gyors nyakkal.
Mindkét gitárt használtam egy ideig (a Cort meg is van).
Ezen túl még szóba jöhet Ibanez, Jackson, LTD...
4/7 A kérdező kommentje:
LTD-ben gondolkodtam én is, de azt hallottam, hogy az LTD és az Ibanez magasabb áron gyárt olyan gitárt amit megéri megvenni.
2014. szept. 29. 23:45
5/7 anonim válasza:
ezt részben jól hallottad , ezért kell ilyen áraknál használtban gondolkodni.
6/7 Shazeen válasza:
Nézz körül a neten. Haverom Japán Ibanez RG550-et vett 80 ezer forintért. Fix hidasban is biztos találsz kiváló használt hangszert 100000 forint körüli árkategóriában.
7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, utána nézek használtban
2014. okt. 6. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!