Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen gitárt vegyek 100. 000...

Milyen gitárt vegyek 100. 000 Ft körüli árkategóriában?

Figyelt kérdés
Vennék egy új elektromos gitárt, 100.000 ft körüli értéken, főként metál, death metált játszanék, nem első gitár lenne, már 7 éve gitározok, egy éve elektromosozok, szóval nem most kezdtem, nem olyan gitárt keresek ami "gyakorolásra megfelel" kategória. Főleg márkára vagyok kíváncsi, hogy ilyen árban mi lenne a legjobb?

2014. szept. 29. 22:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ami lényeges kérdés, hogy tremolós vagy fix hidas kell? Ha tremolós, akkor nyilván Floyd Rose vagy hasonló minőség, ez viszont igen sokat jelent az árban.
2014. szept. 29. 23:26
 2/7 A kérdező kommentje:
Fix hidas
2014. szept. 29. 23:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Egyrészt tudnám ajánlani ezt:

Cort VX2X. Ez egy elég vagány Explorer forma gitár, passzív EMG hangszedőkkel (H-H). Kényelmes, jó nyaka van, alacsony húrnyomással. Az enyémben most Migthy Mite humbuckerek vannak, szóval kicsit más a hangja...

Másrészt - bár ezen van egy hagyományos tremoló, de azt végül is le lehet rögzíteni - a Hagstrom Ultralux XL-5.

Ez egy H-S-H superstrat, nagyon vékony, gyors nyakkal.

Mindkét gitárt használtam egy ideig (a Cort meg is van).

Ezen túl még szóba jöhet Ibanez, Jackson, LTD...

2014. szept. 29. 23:37
 4/7 A kérdező kommentje:
LTD-ben gondolkodtam én is, de azt hallottam, hogy az LTD és az Ibanez magasabb áron gyárt olyan gitárt amit megéri megvenni.
2014. szept. 29. 23:45
 5/7 anonim ***** válasza:
ezt részben jól hallottad , ezért kell ilyen áraknál használtban gondolkodni.
2014. szept. 30. 03:58
 6/7 Shazeen ***** válasza:
Nézz körül a neten. Haverom Japán Ibanez RG550-et vett 80 ezer forintért. Fix hidasban is biztos találsz kiváló használt hangszert 100000 forint körüli árkategóriában.
2014. okt. 4. 22:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat, utána nézek használtban
2014. okt. 6. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!