Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ajánlanátok nekem olyan alap...

Ajánlanátok nekem olyan alap zenéket, amelyeket minden embernek meg kell hallgatnia?

Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon hallgattam zenét, nem vagyok képben, hogyan is kezdjem el. Szinte az összes kortársam hallgat zenét, szeretnék én is végre. Még azt sem tudom, melyik műfaj áll hozzám a legközelebb. Valami tanács/ötlet? Köszi előre is a válaszokat! 14/f
2014. szept. 28. 08:24
 1/6 anonim ***** válasza:
2014. szept. 28. 08:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Meg még van rengeteg alapmű. A youtube oldalsó ajánlásaiban nézelődj.
2014. szept. 28. 08:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! Amugy hallgattam zenét, csak nem úgy hogy leültem, youtubeon kerestem egy zenét, és csak azt hallgattam, hanem pl. Ami a tv-ben ment, meghallgattam, meg ami a rádióban ment, de semmi több.
2014. szept. 28. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Albumok:

Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon, nem árt angolul is tudni hozzá a szövegek miatt.

The Rolling Stones - Exile on Main Street

Általánosságban pedig azt tudom mondani neked hogy az 1955-75 közötti időszakban érdemes keresgélned, a legjobb zenék többsége akkor született.

25/F

2014. szept. 28. 13:56
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi!!! De ha ilyen 50-es 60-as 70-es évekbeli zenéket hallgatok elsőnek, akkor is képben leszek? Tehát ha elkezdem ezeket hallgatni, kialakul majd a zenei stílusom/véleményem egyes előadókról?
2014. szept. 28. 20:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Határozott véleményed nyilván azokról az előadókról lesz akiket hallgatsz. Hallgathatsz újabb zenéket is csak azért írtam a régieket mert akkoriban még inkább a minőség volt a lényeg ma pedig már a mennyiség, ha arányaiban nézem a dolgokat. Régen születtek olyan dalok amit 50 év után is meghallgat az ember, a mai zenékről ez szinte egyáltalán nem mondható el legfeljebb csak nagyon kis részben.
2014. szept. 28. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!