Melyiket ajánlanátok ezek közül első okoskának? (Nem gyakran cserélek telefont = kb 5 évente, nem vagyok nagy user = alap feladatokra. Telefonálás, fényképezés, netezés. ) Jelöltek: Navon Mizu M400; Sony Xperia E; BEEX M1D; LG E440 Optimus L4 II
5 év az okostelefonoknál azért elég sok idő. Én semmiféleképpen sem az alsó szegmensből választanék telefont ilyen hosszú távra. Egyrészt a szoftveres támogatás is hamarabb szűnik meg a gyengébb készülékekre, másrészt általában az összeszerelési minőség/anyaghasználat is sokat számít hosszú távon.
Teljesen mindegy, hogy ez most az első vagy sokadik okostelefonod lesz, ezt a telefon nem tudja, és nem aszerint fog elromlani/vagy sem. :)
A lényeg, hogy bármilyen operációs rendszert is választasz inkább a felsőkategóriás készülékeket nézd ki. Ha nem vagy nagy "hacker" akkor én inkább a Lumiákat ajánlanám (windows phone) vagy egy iPhone-t (bár ez nyilván elég húzós árban). Az androidos készülékek között van amivel tornázni kell egy sort mire tényleg frankón használható lesz (a Samsung TouchWiz grafikus felületére pl sokan panaszkodnak)
Én nem látok ilyesmit. Az se nem pro, se nem kontra érv, hogy valakinek van egy bizonyos készüléke, és az jó is lesz.
Ez meg már egyenesen nevetséges:
"elég neked egy gyengébb is, olcsóbb is, ha nem vagy nagy telefon guru."
Pedig bizony vannak itt érvek melyek ellent mondanak egymásnak (pro-kontra?), igaz nem feltétlenül a kérdésre választ adva. Talán konkrétan egy válasz van, ami valóban a feltett kérdésre ad választ. Néhány általánosságban próbál egyfajta útmutató lenni a tárgykörben, de nem a kérdésre ad választ. A kérdésben szerepelnek típusok, hogy azok közül melyiket. Azonban van aki leírja, hogy egy 2x ennyit tudó (és 2x annyiba kerülő) kategória a jobb választás... Ez szinte mindenre igaz az életben, ha valami 2x drágább az általában jobb is. Tehát nem ad választ...
Kb olyan ez, mintha azt kérdeztem volna, hogy Suzuki Swift vagy Dacia Logan vagy Chevrolet Aveo? Erre jönne válaszként hogy VW Golf...
Sony xperia e: nagy fos kikapcsol beszelgeteskor...lefagy fél percet várok mire neadja a menüt.. Nagy fos
Navon mizu m400 2hónapja vettem...tökéletes..Nem laggol stb semmi probléma vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!