Ki mist szeret a Violettában? Nem bántásból, de egy csomó számukat pl lopták.
https://www.youtube.com/watch?v=QmHnuCkOEVY
az egyik kedvenc k-pop bandám, az Infinite vs Violetta
https://www.youtube.com/watch?v=_6x-lLZ4LXA
egy másik kedvenc koreai bandám, a Super Junior vs Violetta
és ne gyertek avval, hogy a k-pop lop, mert nem, mivel ezek a számok előbb voltak, mint a Violetta :D
és úgy mellékesen hozzá tenném, hogy szerintem a koreai bandák jobban adják elő..
Én kpop fan vagyok ezért természetesen ők jobban tetszenek.
A violettáról meg annyit mondanék, hogy bár a zenét ugymond
lopták,de attól még gondolom valamit dolgoznak vele minimum a szövegén.Mindegy mivel én nem vagyok violetta fan.kpop forever.
K-pop a mindenem
Már csak azért is megsúgom hogy a kpop ezerszer jobb
Dehát... kinek mi.....
A "szerény" véleményem, hogy szerintem Kpop sokmindenre megtanít (szerencsésebbek már a nyelvet is megtanulják).
A Violetta pl.... pasizásra? Vaagyy... de inkább kedves lányok!! Ne Violetta módra pasizzatok!! Ismételten írom hogy ez az én véleményem.... ha te jobban szereted Violettát...az a te dontesed...
Mit szeretek a Violettában? Semmit, nem is az én korosztályom, de meg tudom állapítani, hogy TV képernyőt nem tűrően rossz. Szerintem gyorsan tessék mindenkinek leállni azzal, hogy a Violetta fényévekkel jobb és jobban átérzik. Először is meghallgatod a feldolgozást hallhatod, hogy sokkal gyengébb az alap és a vokálok is. Tényleg nem akartam belefolyni, de lehet mégis. A Violetta egy mai, sablon, ahova összeszedtek pár "feltörekvő" színészt hogy összedobjank valami minősíthetetlen High School Musicalt. Az a maga idejében nagyon jó volt, és vége is lett, nem kell agyondolgozni.
A "feldolgozások" nevezzük őket így undorítóan rosszak és csöpög a nyál a gépem alatt.
A K-pop tele van élettel és komoly munkával, hogy nekünk, rajongónknak értékelhető, csodás fellépéseket mutassanak, a Violettához meg összekaptak valami "majd 7 éveseket legalább leköti" műsort. Nagyon nehéz magamat ilyen szépen kifejezni, de
Köszönöm szépen, legyen csodás napja mindenkinek :)
화이팅!~
Először is; nem nézek Violettát. Egyszer belekukkantottam tudjam is én hány éve, de szinte nem is emlékszem rá. Arra sem, hogy mi volt a véleményem. Viszont; kpopper vagyok, ami nem jelenti azt, hogy ennek a pártján állok.
Szerintem egyáltalán nincs értelme ennek az egész "ők adják bele a lelküket jobban" dolognak. Mi, kpopperek, egy olyan világ és életforma birtokosai vagyunk, amit senki se fog megérteni csupán pár videóból vagy szövegrészletből. Ezt át kell élni. A Violettáról meg nem tudok semmit se mondani, mivel már előbb említettem, hogy még a pillanatnyi véleményemre sem emlékszem, ami akkor született bennem.
Másodszor; szerintem, ha "lopták" volna, akkor nem kicsit tettek volna ellene jelentést. Csak megsúgom az SNSD Run Devil Run eredetileg Kesha száma volt, ezt is megvették. Biznisz, marketing, pénz. Kell más magyarázat?
Egy EXO-L balra el~
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!