Mi a legnagyobb probléma a magyar rappel szerintetek?
A legnagyobb baj a magyar rappel ugyanaz, mint a világ összes táján: az, hogy
a.) bárki hozzáférhet egy mikrofonhoz, és valami gyalázatot feltölthet a netre, és tolhatja
b.) az átlagember ízlése szar, és inkább szimpátia alapján választ kedvenc zenét, mint igényesség szempontjából. Ebbe persze a marketing is beletartozik. Ott van például a punnany massif, egész jó zene, de szabályosan közepes szövegek, az Akkezdet Phiainak, meg a hasonló színvonalú bandáknak nézőszámban bőven le kéne tolniuk őket, de mégsem.
Szóval mindent összevetve, a magyar rappel semmi baj nincs, a közönséggel van a baj. Aki akar jó magyar rapet találni, talál.
2014. szept. 25. 13:15
2014. szept. 26. 23:32
az, hogy van az ertéem meg a garázs.
de ha nem lenne ertéem, a garázs nem qrvult volna el.
szóval a magyar rapben az egyetlen hiba az ertéem.
2014. szept. 30. 21:53
4/10 anonim válasza:
Nem értek egyet az első hozzászólóval.. Szerintem az mindenképpen pozitív, hogy mindenkinek van lehetősége megosztania a gondolatait ilyen formában.. A probléma inkább az, hogy az "Underground" divat lett Magyarországon és kb mindenki ezzel próbál érvényesülni a szakmában. Szerintem az SZÉGYEN, hogy M.o. hivatalosan legközkedveltebb rappere ilyenekkel sikeres, hogy "megeszik a ge*imet" és olyan verzékkel amiben rím sincs..
2014. okt. 10. 19:56
az a baj, hogy a magyar rapperek 95% hülye a raphez
és mivel ezeket reklámozzák orrba-szájba, így "lehülyítik" a közönséget is az ő szintjükre
a legszínvonalasabbak? az Akkezdet Phiai, ez nem kérdéses
Hogy miért? Mert azt csinálják amit csinálniuk kell a rappereknek - rappelnek
olvasgasd csak a szövegeiket
2014. okt. 11. 18:34
6/10 A kérdező kommentje:
Nem fogalmazódott meg amit vártam. Úgy tűnik, nektek a színvonal minél "frappánsabb", nyakatekertebb szöveget takar. Ezt az AkkezderPhiai ajánlgatásokból szűrtem le. A rap pedig az egyszerűségben kell, hogy magára találjon. Itt az egyszerűség nem könnyen ōsszedobhatót jelent, hanem értéket, amit kevesen, nagyon kevesen képesek, csak össze állítani. A rap akkor jó, ha szōvegének áramlása minden pillanatban, megfelelően adagolt, emiatt sehol nem un bele az ember, hanem hagyja magát sodorni. Fuck yeh!
Ott volt a kérdés végén a "szerintetek". Ez egy kérdező oldal, nem arra való, hogy egy kérdésnek álcázott véleményt fejts ki!
2014. nov. 18. 11:17
8/10 A kérdező kommentje:
elmondtam mi a véleményem az írottakról, sry
Ha kérdezel, ne legyen véleményed! Ez nem facebook, nem chat.hu, m pedig nem a kispajtásaid vagyunk. Ne rabold az időnket!
2014. dec. 3. 15:41
10/10 A kérdező kommentje:
Ott van véleményem ahol akarom, nincs kőbe vésve, hogyha kérdést teszel fel gykan nem lehet véleményed, paraszt...
Kapcsolódó kérdések: