Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft probléma?

DiMyTrI kérdése:

Minecraft probléma?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy van egy minecraftot megakarom nyitni és egyfolytába az irja ki hogy application requis java runtime enviroment. én mér azelött leszettem és még mindig nem joo help pls??

2013. júl. 30. 00:06
 1/4 sasikaa ***** válasza:

Az hogy leszedted, nem jelenti azt hogy fel is telepítetted! Telepítsd fel! Ja, persze ha van másik, akkor azt ELŐTTE uninstalláld le, utánna tedd fel a legújabbat.

!!!!Vezérlőpult-programok telepítése, törlése!!!!

2013. júl. 30. 10:45
 2/4 A kérdező kommentje:
hallod igen feltelepitettem tudom hogy kell kitörölni ujratelepitettem 50x de semmi szoval ha nem tucc vbalamt ne irj ojat
2013. júl. 30. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Olvasni nem tudsz, csak írni? Azt írja hogy java kell hozzá, hát telepítsd fel
2013. júl. 31. 02:47
 4/4 A kérdező kommentje:
tudod nem csak neekem volt ezzel baj többb 100 embernek többsör feltelepitettem semmi DE MIND1 mér megcsinálltam másik progi kellet hozzá
2013. júl. 31. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!