Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hova vigyem/kinek mutassam...

Hova vigyem/kinek mutassam meg a dalszövegeimet, hogy valami legyen belőlük?

Figyelt kérdés
Még csak 16 éve vagyok, de már nagyon régóta írok könyvet és dalszövegeket is, és szeretném ha valaki megzenésítené őket, mert én nem tudok hangszeren játszani csak énekelgetni szoktam. És örülnék neki ha születne egy olyan dal, ami az én érzéseimet tükrözi meg minden :D Vagy ha például könyvet írok, kinek kell megmutatnom, hogy kiadják? Dalszöveget kinek lehet eladni/odaadni, hogy dal is legyen belőle? (lehet rossz a kategória) Köszi előre is

2014. szept. 18. 20:18
 1/3 anonim ***** válasza:
A könyvet kiadóknak, a dalszöveget zenészeknek. Mivel befutott előadók nem nagyon foglalkoznak ismeretlenek dalszövegeivel, ezért javaslom nézz körbe az ismerőseid között, biztos van, aki gitározik/énekel, vagy valami kisebb helyi banda, őket megkérheted, hátha. :)
2014. szept. 18. 20:42
 2/3 Napfonat válasza:
Könyveket kiadóknak (Alexandra, Libri stb.) dalszöveget pedig zenészeknek. Szoktam látni néha pályázati felhívást, amelyben dalszövegírók pályázhattak. Nézz körül az interneten.
2014. szept. 18. 23:24
 3/3 anonim válasza:
Helo..... Ha kuldesz nekem szoveget privat uzenetben akk szivesen megzenesitem. Az elso dalomat negtalalod yt-n Rainbow Star - Roses . Bocsi h nincs ekezetem csak iphone-rol irok :)
2014. nov. 16. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!