Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek is Lady Gaga az...

Szerintetek is Lady Gaga az egyetlen olyan pop énekes a maiak közül aki legalább ér is valamit?

Figyelt kérdés

2014. szept. 18. 08:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez jó vicc. Sztem rémes. Eleve a megjelenése is. Meg úgy az egész nő. Van egy két jó zenéje de szàmomra ennyi Lady Gaga.

Bár a tizenévesek szeretik. Én már kinőttem ebből.

2014. szept. 18. 09:02
 2/5 anonim ***** válasza:

Gaga nem egy szépség.

És nem egy visszafogott nő.

Ezek miatt sajnos senkinek sem tűnik fel, hogy sokkal jobb és egyedibb hanggal rendelkezik, mint a legtöbb mai popénekes. Ez is bizonyítja, hogy a legtöbbeknek a külsőségeknél "kiapad", (ha jobban tetszik "addig tart") a megfigyelőképessége.

2014. szept. 18. 13:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem. Nagyon sok olyan pop énekesnő van akiket nem is ismersz, én se ismerek és sokan mások sem, de attól még jók :)
2014. okt. 15. 17:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én egyetértek veled, teljes mértékben! :D Lényegében lesz@rom magát a pop műfajt, de Gagát tisztelem! + még popot illetően bejövős a Janoskians is :D
2014. okt. 15. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:
nem az egyetlen, de ezen kevesek közt egyike :) dalokat ír/producerkedik, táncol, ikonikus videókat/fellépéseket csinál, divattervező, emberjogi aktivista és még sorolhatnám, mi kellhet még ennél több?!
2014. nov. 4. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!