Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Gene simmons miért ilyen bunkó?

Gene simmons miért ilyen bunkó?

Figyelt kérdés
Fb-on az Afrojackel közös képéhez azt írta hogy "Afrojack megállított egy fotóra." Ez kicsit olyan mintha zavarta volna. Afrojack meg ugyanehhez a képhez azt írta hogy Rock n roll yeah" vagy valami hasonlót. Szerintem az alapvető tiszteletet megadhatta volna hogy ha már felkéri, akkor nem úgy írja mintha egy púp lenne a hátán. Afrojack se hiszem hogy napi rendszerességgel Kiss-t bömböltet a nappalijában, mégis úgy írta mintha örült volna hogy találkozott Simmonssal. Egyre lejjebb süllyed ez az ember...

#bunkóság #simmons
2014. szept. 14. 01:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem meg csak belemagyarozod, ezt a bunkóságot. Egy megjegyzés alapján meg amúgy sem lehet megítélni valakit.

Amúgy meg ki az az Afrojack? Miért kellett volna hasra esnie tőla Simmons-nak.

Mellesleg nagy S!!

2014. szept. 14. 10:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Bocs az S-ért, már álmos voltam. Meg tudom érteni hogy nem esik hasra egy olyan embertől, aki a "koncertjein" csak elindítja a laptopon a zenét azt jóccakát, de emberileg megtisztelhette volna a másikat annyival hogy nem egy ilyet ír ki.
2014. szept. 14. 12:55
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Most mondjam azt, hogy Afrojack milyen bunkó, hogy míg Gene Simmons tisztelettel kiírta az ő nevét, Aftojack még arra sem méltatta Simmonst? Ez egy tetves mondat egy közösségi oldalon, gondolj bele, nekik kettőjüknek ez olyan, mint amikor te a haveroddal felrakod ugyanazt a képet, ő azt írja rá, hogy "balcsin", te meg azt, hogy "whoa, lángos", és ezen vitatkoznánk mi itt, hogy milyen bunkó, hogy neki csak a lángos a fontos, amikor mögötte van a Magyar Tenger. Érted.
2014. szept. 15. 13:24
 4/5 A kérdező kommentje:
Ok rendben talán igazad van :-)
2014. szept. 15. 23:34
 5/5 anonim ***** válasza:
Gene Simmons nem bunkó. Csak legtöbbször kimondja amit gondol. Én a legtöbbször pedig egyetértek vele. Főleg amit a "mai világ"-ról mondott. Én személy szerint egy 30-40 évvel ezelőtt jobban érezném magam. Ez a világ nagyon rossz.
2014. szept. 23. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!