Milyen a hangom?
Sziaszok!
Érdekelne a véleményetek. Nem szeretnék "Megasztár" vagy hasonló lenni. Annyira lennék kíváncsi, hogy ez véleményetek szerint társaságban hallgatható lenne - e?
Kössz!
tabortuz mellet, nehany sor utan elviselheto. Neha hamis, de nem veszelyesen.
Viszont modorosan enekeled ezt a szamot, nekem az nem tetszett.
Kössz!
Próbáltam minél egyszerűbben, hangi kapacitásomhoz mérten énekelni. Nem próbáltam utánozni az eredeti énekest (már csak a hangunk semi igazán hasonlít), de merítettem ötleteket az ő előadásmódjából. Ami jó, azt nem kell bántani az én véleményem szerint :) Persze ha profi előadó lennék, akkor megpróbálnám beiktatni a saját stílusom ne érts félre de nem vagyok az hatalmas valószínűséggel nem is leszek. De ez már szubjektív dolog. Mindenesetre kössz! :)
Szia.
Nem reménytelen, de két gond van. Egyrészt: túl egyhangú. Kicsit próbálj jobban változtatni, a ritmushoz, hangulathoz, stb. Szal kicsit kifejezőbben!
A másik, hogy nem elég tiszta. Próbálj skálázásokat, ilyenek, tisztítsd egy kicsit. Aztán küldj még anyagot, biztos jobb lesz:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!