Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen a hangom?

Milyen a hangom?

Figyelt kérdés

Sziaszok!

Érdekelne a véleményetek. Nem szeretnék "Megasztár" vagy hasonló lenni. Annyira lennék kíváncsi, hogy ez véleményetek szerint társaságban hallgatható lenne - e?

Kössz!

[link]

2014. szept. 14. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:

tabortuz mellet, nehany sor utan elviselheto. Neha hamis, de nem veszelyesen.

Viszont modorosan enekeled ezt a szamot, nekem az nem tetszett.

2014. szept. 14. 00:40
 2/3 A kérdező kommentje:

Kössz!

Próbáltam minél egyszerűbben, hangi kapacitásomhoz mérten énekelni. Nem próbáltam utánozni az eredeti énekest (már csak a hangunk semi igazán hasonlít), de merítettem ötleteket az ő előadásmódjából. Ami jó, azt nem kell bántani az én véleményem szerint :) Persze ha profi előadó lennék, akkor megpróbálnám beiktatni a saját stílusom ne érts félre de nem vagyok az hatalmas valószínűséggel nem is leszek. De ez már szubjektív dolog. Mindenesetre kössz! :)

2014. szept. 14. 00:45
 3/3 kapeter77 válasza:

Szia.

Nem reménytelen, de két gond van. Egyrészt: túl egyhangú. Kicsit próbálj jobban változtatni, a ritmushoz, hangulathoz, stb. Szal kicsit kifejezőbben!

A másik, hogy nem elég tiszta. Próbálj skálázásokat, ilyenek, tisztítsd egy kicsit. Aztán küldj még anyagot, biztos jobb lesz:-)

2014. szept. 14. 01:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!