Szerintetek milyen a hangom?
Figyelt kérdés
Telefonnal vettem föl, kiváncsiságbol, hogy milyennek tartjátok a hangomat, ezt a dalt 3-szor hallottam, és 3 szor éenekeltem, a harmadik beéneklésem van fönt, egy helyen elszurtam, de attol sztem még nem probléma :) Őszinte válaszokat szeretnék, kicsit halk, De megoldható ha hangosabra veszed, :D https://www.youtube.com/watch?v=wy5Y1xuGso4&feature=youtu.be 2014. aug. 26. 10:11
1/12 anonim válasza:
Sajnos nem nagyon jó. Buz*s (már bocsánat) orrhangot vágsz, dallam csak nyomokban felfedezhető, ritmusod sincs, de cserébe az intonációid is borzalmasak. Először azt hittem, hogy ez egy vicc, de aztán láttam, hogy 2 és fél perc van belőle, és sajnos komoly. Nagyon sajnálom.
2/12 anonim válasza:
gyönyörű,úgy gondolom hogy én már nem mondok semmi negatívat,így is kellően le lettél oltva az első válaszoló által
3/12 A kérdező kommentje:
Hát renben. rohadtul nincs orhangom, 2. szar telefonnal lett felvéve, 3 hogy lenne benne ritmusom, mivel 3 szor hallottam a dalt, és semmi alap alatta, de köszönöm a negativ válaszokat is.. :)
2014. aug. 26. 17:51
4/12 A kérdező kommentje:
És nem tom mit vársz ha telefonnal veszem föl, akkor milyen lessz a tisztaság..
2014. aug. 26. 17:54
5/12 anonim válasza:
Te kértél véleményt, megkaptad. Hangmérnök vagyok, hallom telefonon keresztül is a hangod karakterét. Annak, hogy mivel veszed fel, nincs köze ahhoz, hogy mennyire énekelsz hamisan, esetleg egy meghibásodott szalagos magnó tudna ilyet csinálni, de nem ez a helyzet, ugyanígy a ritmusnak sincs köze ahhoz, hogy mit hányszor hallottál, aki nem várja ki a szüneteket, egyéb aljasságokra is képes. Azzal védekezni pedig, hogy csak 3-szor hallottad a számot, nevetséges, senki sem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy nem hallgathatod meg többet, és azonnal fel kell töltened. Én inkább arra volnék kíváncsi, hogy amikor te meghallgattad, amit énekeltél, mit gondoltál. Őszintén.
6/12 A kérdező kommentje:
oke, rendben, ez nem az én hangom, hanem egy fellépöé, mert engem is leszoltak gyakorin a hangommal. es megneztuk, h őt is, és ha nincs karaoke, meg egy studio felvétel akkor lekell szolni az embert, es telfontol is lehet hamis esetleg. meg mikrofon nélkül énekelte, de grat nagy hangmérnök lehetsz, am érdekes modon fbn tobb mint 100a kedvelik;) szal buj el te nagy hangmernok. bocs a vesszoert
2014. aug. 26. 18:36
7/12 anonim válasza:
kérdező,vannak fel szar minőségbe is videók amatőr énekesekről akik szintén egy 1000 ft-os mikrofonnal vették ezt fel (az felér egy telefon mikrofonjával) és még is lehet hallani hogy nem hamis,nem bántásból de neked 30000 ft-os mikrofonnal is hamis lenne a hangod vagyis annak a hangja aki a felvételen van,mert mintha azt írtad volna hogy nem a te hangod,márpedig szerintem a tiéd csak most már próbálod szépíteni magad
8/12 A kérdező kommentje:
esküszöm hogy nem az én hangom, ez az ember aki felénekli, az kocsmákban szokott fellépni, mulatos zenékkel. kiváncsiságbol tettük fl, mert énis ugyanigy felvettem, és azt mndták h hamis, ö meg azt mndja h nekem nem rossz, és ö hangját vettem föl... :) de mind 1 ha gyakorol az ember roszbol lehet jo hangja? mert enyém átlagos, ilyesmi mint ez:)
2014. aug. 26. 20:17
9/12 anonim válasza:
hagyjuk már,ez nem egy felnőtt hangja,az illető 16-20 között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!