Szeretnék jelentkezni az Ének iskolája 3. évfolyamába (ha lesz). Sok szülő támogat, de anyukám valamiért nem akarja ( pedig szerinte is jó hangom van) mit csináljak, hogy rávegyem?
Ne jelentkezz.
Anyukád jól teszi, hogy nem enged!
Ne legyél a médiának eladott celeb!
Mamád akkor is nagyon büszke lesz rád, ha tisztességes úton tanulsz énekelni a média anyagias, hazug világa nélkül.
Megnyugtatlak, ha tényleg jó vagy, előbb-utóbb úgyis megtalálnak fellépésekkel, és később énekelhetsz zenekarban is.
Nyilván ez egy rögösebb és hosszabb út, de messzebbre vezet, őszintébb, és a jövőben szabad ember leszel, nem fog egy tévécsatorna szerződése korlátozni semmiben.
Gondold át.
A döntés a tiéd.
NE MENJ!!! KÖNYÖRÖGVE KÉRLEK!!!
már gyerekkorodban egy csődtömeg leszel aki ott fog pojácáskodni temesi berci előtt a gagyidobozban, öt perc siker, utána mindenki kiröhög és utálni fog. higgy nekem, ezer ilyet láttam. ISMEREM A SZAKMÁT! kérlek NE!!!
Szerintem is szebb dolog ha tisztességes módon tanulod ki az éneklést. Nem kell ehhez az hogy a média kihasználjon.
Járj tanárhoz, gyakorolj kitartóan, és ne add fel!
Mellesleg tudod hogy mi van az ének iskolásokkal? Csak két fajtát vesznek fel: Vagy legyél pénzes vagy valamilyen ágon roma. Lehet már az első fordulón kiesnél.
Nagyon szép dolog anyukádtól hogy nem enged el. Lehet tetszik neki a hangod, de nem akarja hogy a kegyetlen média kihasználjon. Mert azok nem a hangot és az egyéniséget látják benned hanem a pénzt. Akár hiszed akár nem.
A nagyidra ne hallgass. Biztos nagyon aranyos :) de nem hiszem hogy ő átlátná a helyzeten. Az enyém is mondott már hasonlókat, hogy jelentkezhetnék én is az énekiskolájába de őszintén megmondta neki a véleményem és azóta nem hozza fel a témát. Lehet nem is gondolta komolyan.
Tudom ez az egész válasz egy off, de kérlek, hallgass a szép szóra. 1 a 350 az esélyed hogy bejutsz, ott foglalkoznak veled egy kicsit, de aztán ejtenek a szervezők meg röhögve úsznak a bankjegyekben. Biztos megéri öt perc hírnévért?
Mellesleg hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!