Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Majdnem 4 éve gitározok és...

Majdnem 4 éve gitározok és mostanában már nincs kedvem gyakorolni, méghozzá elég nehezen állok hozzá, hogyan szerezzem vissza a lelkesedést a gitározás iránt?

Figyelt kérdés

gitártanárhoz járok, általába olyat tanulok amit ő szeretne, lehet h ez a gond ,dehát azért tanulunk olyat mert sok műfajt ki kell próbálni nemde? de én meg ezt unom....

biztos nem én vagyok az egyedüli, vagy lehet h az egyedüli aki felteszi a kérdést

2010. jan. 18. 20:33
 1/4 Thurston ***** válasza:
Az lehet a probléma, hogy semmi nem inspirál. Hallgass olyan zenéket, amikben minél eljátszhatatlanabb gitártémákkal találkozhatsz.
2010. jan. 18. 21:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg ez lehet a megoldás. Én is évekig gitároztam, tanárhoz is jártam, de egyszercsak megcsömörlöttem. Aztán megismertem egy rakás jó bandát hirtelenjében, és minden más lett.

Amúgy ténylegn em rossz, ha minden műfajban jártas vagy, de sokkal jobb, ha azért van így, mert téged érdekelnek azok am űfajok, és nem azért, mert valaki ráderőlteti.

2010. jan. 18. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Játszd azt amit te szeretnél, keresgélj, nézelődj, találd meg a műfajod :) ez művészet, ha ráérzel valódi függő leszel, ls sose tudod letenni a gitárt :) legalábbis én így vagyok vele :P 1 éve gitározgatok, eddig rockot bluest és funkyt játszottam leginkább, de mikor mit :P ahogy kedvem szottyan :) ha kis zenei inspirációra van szükséged csak mondd miket keresnél, elég sok bandát ismerek akiknek iszonyat jó számaik vannak gitárra :)
2010. jan. 19. 18:42
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
hallgass Paul Gilbert-et és Jason Becker-t :D előbbitől megjön a kedv mert dallamos, utóbbitől inkább letennéd mert sosem fogsz úgy mint ő anno :D
2010. márc. 15. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!