11/15 anonim válasza:
@9: A tucat diszkó vagy poprock már jó ízlésre vall?
Az ízlés nem az ezeknél vagy urambocsá' az Overkillnél kezdődik.
12/15 A kérdező kommentje:
Figyelj. 5. Eve arra kelek fel h a szembeszomszed gyakorol a koncertekre. Valamiert ugy megutaltam a rockot h csak na.
2014. szept. 9. 22:01
13/15 anonim válasza:
a zene az zene, egy dolog miatt nem igazán kedvelem a rockereket mert ők utálják a többi műfajt...
én nem utálom a rockot, de nem is nézem le egyik műfajt sem, sem a diszkót, sem a komoly zenét, sem a pop-ot, rock-ot...
mindegyiknek megvan a maga hangzása, feelingje
14/15 anonim válasza:
@13: Én sem nézem le egyik műfajt sem, de speciel ez a fajta diszkózene nekem olyan, mint a keményebb oldalon a grindcore: egysíkú, jellegtelen. Szerintem a 70-es, 80-as, 90-es évek diszkózenéi sokkal érdekesebbek, változatosabbak voltak. Nemhiába nyúlnak vissza szinte sorban a mai nagy "sztárzenészek" ezekhez a dalokhoz.
15/15 anonim válasza:
Én is linkelek:
https://www.youtube.com/watch?v=M9jsRZzjrgI
Ezek után talán nem fogtok a rockról rosszat írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!