Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a rondáknak mindig csak a rossz jár?
Hány éves vagy? Ugyanis ez azért nagyon korfüggő.
Tudomásul kell venni, hogy tini korban és 20-on éves koruk elején a lányok nagyon szépek. A fiuk mag nagyon tejfeles képűek. Ebben a korban levő nők válogathatnak, finnyáskodhatnak.
Azután fordul a kocka. A nők elkezdenek "öregedni" és a fiuk meg egyre jobban néznek ki ahogy férfiasodnak.
Legyen igaza az utolsónak,én is így gondolkodok.A lányok kb.25 éves korukig bomba nőnek számítanak,vékony,karcsú alkat,szép arc...aztán lassul az anyagcsere,kevesebb a szabadidő,jönnek a zsírpárnák,kiégnek,ráncosodnak,csunyulnak...nekünk pedig akkor kezdődik majd az élet,sármosabb arc,férfiasabb alkat,önellátás stb.
Nem mondom,hogy mindenkinél így van,de azért általában ez jellemző.
Amúgy mindig jobb,mint ebolában meghalni éhezés közepette Afrikában vagy rabszolgaként dolgozni valahol...
Minden nő elutasít = mindig csak a rossz?
Veled sem stimmel valami...
8-as. Ez idáig szép és jó,de ha idáig nem kellettem nekik soha,akkor később én miért adnék nekik esélyt,ha anno én se kaptam tőlük?
Kérdező,ez a való világ sajnos,van akinek alapból jó dolgok jutnak,van akinek nem...
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!