Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismertek ingyenes zeneszerkesz...

Ismertek ingyenes zeneszerkesztő/író programot?

Figyelt kérdés
Véleményeknek, tapasztalatoknak is örülnék. :) Köszi előre is.

2014. szept. 9. 19:26
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Audacity esetleg? Mondjuk nem pont zeneíró, de szerkesztésre alkalmas.

Véleményt nem tudok mondani sajnos, én is csak hallottam róla.

2014. szept. 9. 19:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Én használom az Audacityt, általában hangszeres sávokat veszek fel vele backing track fölé, és utána a szerkesztést is azzal csinálom ilyen célra teljesen jó, de zeneírásra nincsen eszköztára, mint mondjuk egy Garagebandnek, amivel különböző hangszereket tudsz szimulálni és úgy számítógéppel új zenéket kreálni.
2014. szept. 9. 20:37
 3/5 Zénevű ***** válasza:
Ingyenes zeneíró program például az LMMS, de vannak online is ilyesmik, keress rá a gugliba arra, hogy "online DAW" !
2014. szept. 10. 03:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Audacity ingyenes, de kezelhetetlen, azon kellett vizsgáznom a hangmesterin, rémálom. Garageband szép, de komolytalan, sajnos ezen a szinten a "jó és ingyenes" nemigen jön össze. Én azt mondom, ne szégyellősködj, tölts le egy jó Cubase-t illegálisan, aztán ha esetleg odáig jutsz, hogy pénzt keresel vele, vedd meg, én is így cselekedtem, és nem szégyellem magam egy pillanatig sem. Ugyanennyire tudom ajánlani a Logic-ot is (MAC), és kevésbé lelkesen, de hasonló elánnal a Studio One-t.
2014. szept. 10. 04:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 11. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!