Ismertek ingyenes zeneszerkesztő/író programot?
Figyelt kérdés
Véleményeknek, tapasztalatoknak is örülnék. :) Köszi előre is.2014. szept. 9. 19:26
1/5 anonim válasza:
Audacity esetleg? Mondjuk nem pont zeneíró, de szerkesztésre alkalmas.
Véleményt nem tudok mondani sajnos, én is csak hallottam róla.
2/5 anonim válasza:
Én használom az Audacityt, általában hangszeres sávokat veszek fel vele backing track fölé, és utána a szerkesztést is azzal csinálom ilyen célra teljesen jó, de zeneírásra nincsen eszköztára, mint mondjuk egy Garagebandnek, amivel különböző hangszereket tudsz szimulálni és úgy számítógéppel új zenéket kreálni.
3/5 Zénevű válasza:
Ingyenes zeneíró program például az LMMS, de vannak online is ilyesmik, keress rá a gugliba arra, hogy "online DAW" !
4/5 anonim válasza:
Audacity ingyenes, de kezelhetetlen, azon kellett vizsgáznom a hangmesterin, rémálom. Garageband szép, de komolytalan, sajnos ezen a szinten a "jó és ingyenes" nemigen jön össze. Én azt mondom, ne szégyellősködj, tölts le egy jó Cubase-t illegálisan, aztán ha esetleg odáig jutsz, hogy pénzt keresel vele, vedd meg, én is így cselekedtem, és nem szégyellem magam egy pillanatig sem. Ugyanennyire tudom ajánlani a Logic-ot is (MAC), és kevésbé lelkesen, de hasonló elánnal a Studio One-t.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. szept. 11. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!