Egy új elektromos gitár 200. 000 forintért szerintetek milyen ár?
Figyelt kérdés
2014. szept. 7. 20:55
1/6 acelsziv válasza:
bőséges leírást adtál.. Miféle? Annyiért Gibsont kapsz.
2/6 anonim válasza:
Új autóért a 2millió forint milyen ár? Na ez kb olyan volt. Van elektromos gitár újonnan 30 ezerért meg több millióért is. Nagyon nem mindegy, hogy milyen.
3/6 A kérdező kommentje:
2014. szept. 7. 21:50
4/6 Masked Magician válasza:
Hát elég régóta gitározom és már sokadik gitárt emésztem, de ilyen nevűről még életembe nem hallottam. Így ki merem jelenteni hogy szerintem az árához képest egy nagyon "no name" gitár. Ennyiért már valóban nagy gyártoktól lehet minőséget venni.
Persze lehet jó, nemtudom. De az árát sokallom.
5/6 anonim válasza:
a Hagstrom igen is jó névnek számít csak kevésbé ismert...
200.000-ért újonnan meg reális az ára , főleg hogy átlagosan 210k körül van...
de az is igaz hogy ennyiért használtan valóban "jobb" gitárt lehet venni de e fölött már csak szinte a neveket kell megfizetni jóformán
6/6 anonim válasza:
Egy 200 ezres gitár használtam 130-140k.
Én egy 315 ezres 7 húrost vettem most 190ért...
Nem éri meg újat venni, hacsak nem szarod a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!