Belehet e cserélni egy elektromos gitárt egy akusztikusra?
Figyelt kérdés
1 hónappal ezelött vettem egy SGR gitárt, de nem jött be. Van lehetőség kicserélni egy elektroakusztikus gitárra? Valahogy az akusztikus gitár csengése jobban passzol hozzám, csak az a poén, hogy csak most jöttem rá. Persze szerettem volna kipróbálni egy elektromos gitárt, de na. :)2014. szept. 4. 17:54
1/3 anonim válasza:
Hát, ezt talán ott kérdezd meg, ahol vetted!
2/3 A kérdező kommentje:
Logikus :D csak esetleg olyan válaszra vártam aki volt már hasonló cipőben.
2014. szept. 4. 18:41
3/3 anonim válasza:
Nagy általánosságban egy gitár minimum 20-30%-ot veszít az árából, amint kibontod, függetlenül attól, hogy használtad-e. Ha karcmentes, és a bundokon sem látszik, hogy használtad, talán visszaveszik, de egy hónap után kétlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!