Kinek milyen gitárja van?
Figyelt kérdés
Milyen típus, és mennyiért, hol vetted? Köszi!2014. szept. 3. 02:53
2/10 anonim válasza:
Akkusztikus koncertgitár, Vaterán, 10-11E Ft. Annál olcsóbbat is vettem, de az gagyi, nyúlik a húrja, lecseréltem rajta a húrokat, de akkor se az igazi.
4/10 kojee válasza:
Levin akusztikus - ismerőstől vettem "98-ban 25eft, Fender dg5ce gs-en találtam magánszemélytől 25eft, Cort cr100 ajándékba kaptam, Squier telecaster magánszemélytől 35 eft, Vorson basszugitár coda hangszerbolt 25eft
5/10 A kérdező kommentje:
Nekem YAMAHA C-40 BL klasszikus, nylon húros gitár lesz azt hiszem.
Nem használt, de én valamivel olcsóbban tudok hozzájutni! Szerintetek jó választás?
2014. szept. 3. 15:29
6/10 anonim válasza:
Nekem egy Ibanez Grx-20 kinai masolat :D 130Eur :D
8/10 anonim válasza:
Epiphone les paul plus top faded gibson zebra pick upokkal egy lag t66dce és egy hora klasszikus gitar.
9/10 anonim válasza:
Ibanez Iceman700
Dean Vendetta 4.0
Mind a kettőt 150.000-ért vettem és mindkettőt használtan.
10/10 anonim válasza:
Jackson RR3
90k
GSFanaticról (régebben Gitárshop) használtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!