Yoni03 kérdése:
A Wanted vagy az RTM a jobb szerintetek?
Figyelt kérdés
2014. szept. 5. 19:07
11/63 anonim válasza:
19:24 az én válaszom. Olvasd át, abba úgy is benne van amit erre reflektálnék.
12/63 anonim válasza:
a Wanted ezerszer jobb, hitelesebb, jobb a flow, testvériesebbek, feelingje van a zenéjüknek, értelmes a szöveg, és nem annyiból áll hogy bas-zdmeg ge--ci ge--ci ge-c-i szo--pjtövig kö--csög, megöllek, és övék minden tiszteletem, ők valamit elértek.
13/63 anonim válasza:
Jah csak kb fél életüket már elbaszták a börtönben
14/63 anonim válasza:
buszta meg qrválkodott..
nem mindegy hogy sitt, vagy utcasarok:D
15/63 anonim válasza:
jaja persze akkor majd számold meg hogy wanted hányszor ejtette le a szappant:))
16/63 anonim válasza:
Várjál 39% os, ennek még is mi köze van a raphez? Eazy-E egy szent volt? Tupac az volt? stb... Hagyjad már magad... A wanted meg pont elrettent attól az élettől amit megéltek, és hitelesen bemutatja.
17/63 anonim válasza:
15-ös, ne inaskodj már, attól hogy te azt tennéd, ők nem feltétlen... ;) És a rap alapja a hitelesség... hogyan lennél gangter rapper, ha egy ártatlan kis szar vagy?... :D az előzőnek van itt igaza..
18/63 anonim válasza:
ki a szar beszél arról hogy én lennék rapper? XDDDDDDDD gyökerek, azt monndjátok hogy pont wanted a hiteles?O_O
19/63 anonim válasza:
"buszta meg qrválkodott..
nem mindegy hogy sitt, vagy utcasarok:D" szappanost erre a mondatra írtam, szövegértést...;)
20/63 anonim válasza:
"azt monndjátok hogy pont wanted a hiteles?"
Hát milliószor hitelesebb mint a Mr Busta, és ez tény, amin vitatkozni nem lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!