Ti is szeretitek Martin Garrixot? : )
Figyelt kérdés
Én nagyon imádom. Olyan jó zenéi vannak és még helyes is.. :32014. aug. 31. 21:02
1/5 anonim válasza:
Imádom :D tényleg jó znéi vannak és helyes is:)
2/5 anonim válasza:
Nem szeretem az elektronikus zenét, de amit ő csinál az egész egyedi. Szimpatikus is egyébként.
3/5 anonim válasza:
egyedi??? :DDD látszik, hogy nem szereted az elektronikus zenét. Az ő számai nagyon sablonosak (mint minden szám ebben a stílusban). Viszont ettől még tényleg jó, a big roomosok közül az egyik legjobb :)
amúgy elvileg az első ilyen szám a sandro silva - epic volt. a többi gyakorlatilag mind ebből indul ki ebben a stílusban.
4/5 A kérdező kommentje:
Ahhh... szerintem en vagyok a legnagyobb rajongoja... nem tudjatok mikor lenne legkozelebb koncertje? Mert nagyon elszeretnek menni :) :)^^
2014. szept. 1. 20:16
5/5 anonim válasza:
#3 Azon kevés elektronikus zene közt, amit eddig hallottam, nekem egészen kitűnt. Egyébként meg ki szólt hozzád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!