Gitárosok! Tudnátok olyan dalokat mondani amelyikbe nincs legato (kötés)?
Figyelt kérdés
Nem rég kezdtem el gitározni és még nem járok a legatonál! Mindegy milyen stílus pop rock metal nép vagy gyermekdalok csak mondjatok valami előadó és dalcímet és ne azt hogy honnan kell a tabot letölteni mert azt én is tudom!2014. aug. 31. 18:54
1/2 anonim válasza:
Nem tudom mi az a legato de 8ora munka :D az egesz 2 akkord plusz a refren 3
A,E
refr.:D,A,E
vagy Blink 182 szamok egyszeruk nagyon fel ev gitar utan csukobol megtanultam a All the small things-et esetleg ha Tankcsapdazni van kedved akkor privibe leirhatom neked az akkordokat
2/2 anonim válasza:
Valószínűleg teljesen mást jelent nekem a legato, mint neked; minden számot el lehet játszani legato nélkül is, max nem szól olyan jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!