Tudnátok mondani szlovák férfi keresztneveket nekem?
Segítek!
1) Írd be google-be, hogy: "szlovák férfi keresztnevek"
2) Nyisd meg a szimpatikus oldalt és keresgélj a nevek között
Remélem nem haladja meg a képességeid.
Drahoslav, Severín, Rastislav, Radovan, Dobroslav, Miloš, Gejza, Bohuš, Gašpar, Blažej, Zdenko, Dezider, Jaromír, Roman, Matej, Radomír, Bohumil, Kazimír, Radoslav, Tomáš, Branislav, Gregor, Boleslav, Jozef, Víťazoslav, Blahoslav, Beňadik, Gabriel, Marián, Miroslav, Július, Aleš, Fedor, Marcel, Ervín, Slavomír, Vojtech, Juraj, Marek, Jaroslav, Florián, Svetozár, Urban, Dušan, Viliam, Anton, Vít, Vratislav, Alojz, Ján, Tadeáš, Ladislav, Peter, Pavol, Miloslav, Prokop, Cyril, Metod, Ivan, Kamil, Drahomír, Bohuslav, Vladimír, Jakub, Krištof, Gustáv, Jerguš, Dominik, Oskar, Vavrinec, Ľubomír, Mojmír, Tichomír, Filip, Bartolomej, Ľudovít, Samuel, Belo, Bystrík, Ctibor, Ľudomil, Konštantín, Ľuboslav, Matúš, Ľuboš, Ľubor, Vladislav, Václav, Michal, Levoslav, František, Dionýz, Maximilián, Koloman, Lukáš, Kristián, Vendelín, Demeter, Karol, Imrich, Bohumír, Maroš, Martin, Svätopluk, Stanislav, Milan, Vratko, Ondrej, Andrej, Mikuláš, Bohdan, Štefan.
Tessék, válogass :D
Kedves Első!
Képzeld: megpróbáltam, de vagy vegyesen jöttek be a nevek a női nevekkel, vagy pedig nem is szlovákok voltak hanem mindenféle vegyesen. Volt olyan találat is, ami pedig meg sem nyílt.
Okkal írtam ide ki ezt a kérdést, hidd el! Viszont ha máshova is ilyen "hasznos" válaszokat adsz, nem csodálkozom a százalékodon. :)
-----
Kedves Második!
Köszönöm a válaszod, hasznos volt! Ment a zöld kéz! :)
Érdekes én valahogy rátaláltam néhány szlovák névre mégis, ne legyél életképtelen.
[link] nevek
4-es: "Error, this category could not be found "
Gratulálok, látod, valaki keresni nem tud, valaki meg linkelni :) Nem vagyunk egyformák ;) (2-es voltam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!