Green Day vagy My Chemical Romance?
Figyelt kérdés
Kinek melyik tetszik jobban? Miért?2014. aug. 27. 14:57
11/16 anonim válasza:
Egyik sem rossz, de ez a kérdés nálam fölösleges, mert én Green Day-fan vagyok egy életre :D Azt hiszem, bennük megtaláltam önmagam, a zenéjük számomra olyan, mint egy tükörkép.
12/16 anonim válasza:
Egyébként embere válogatja. Ahhoz azért nem vagyunk elég képzett zenészek, hogy pontosan megállapítsuk, melyik a profibb :)
13/16 anonim válasza:
Green Day! Egyszerűen imádom őket! Nagyon tiszteletre méltó hogy saját erejükből, elég rossz körülmények között ilyen magasra "felemelkedtek". A zenéjük csodálatos, és szívhez szól! Green Day Forever!
Üdv: egy hűséges "Idiot"
14/16 anonim válasza:
My Chemical Romance
(A Green Day nem tartozik a kedvenceim közé.)
17/L
15/16 anonim válasza:
Nehéz kérdés, mindkettőt kedvenc bandámként emlegetem.. Talán az MCR, mert nagyon szeretem az elvont szövegeket.
16/16 anonim válasza:
KILLJOYS, MAKE SOME NOISE :>
awh emlékek ;-;
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!