2015-re van olyan fesztivál amit elöre lehet tudni?
Sziget aug 10-17. Alig várom már, hogy kezemben tarthassam a hetijegyet *-* A Sziget atmoszférájához hasonlót én még sosem éreztem. Elképesztő az a hely, gyönyörű, csodálatos, ragyogó, szabad, színes... Ha szereted a hihetetlenül közvetlen embereket, a kézzel fogható boldogságot, ha szeretsz külföldiekkel (főleg hollandok, belgák és franciák) ismerkedni, beszélgetni, esetleg többet is, ha szeretsz random idegenekkel ölelkezni, pacsizni, meghívatni magad valamire, feküdni az út közepén egy égősor alatt, ha szereted a minőségi, változatos zenei élményt, ha a koncerteken kívül másféle változatos programra is vágysz, és nem utolsó sorban, ha nem kefehajú páwák közé akarsz menni fesztiválozni, akkor csak a Szigetet ajánlom. Egy életre szóló élmény, komolyan, a világszemléleted is megváltoztatja, egy teljes hétig hippi vagy.
Balaton Soundot divatfesztiválnak nevezném inkább, de a hely, ahol van, az tényleg ütős.
A VOLTról is jó véleménnyel vagyok, zeneileg az is nagyon színvonalas.
Van még a Strand fesztivál, az is nagyon jó állítólag, bár ottmé nem voltam.
Ezek a nevesebbek biztosan lesznek. Efott, Sziget, Strand, VOLT, Hegyalja, stb. Sziget az augusztus 10-17-ig lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!