Szolnokiak milyen a C+ fesztivál?
Tegnap voltam, jó volt nagyon szerintem. Ma csak az eső miatt nem mentem, de ki fogok még menni, ha száraz lesz az idő.
Szerintem érdemes kinézned, hisz ahogy te is írod, igen olcsó a belépő, tehát ha nem bejövős, nem vesztesz sokat.
Egyébként szerintem amiatt ilyen olcsó a jegyár, mert még csak az első, tehát ide kell csalogatni a jónépet:)
igen ezt köztudott hogy azért olcsó hogy sokan menjenek(mer ez az 1-ső) Viszont jövőre nem a Szigetel egy-időbe kéne csinálni 2-okból is.
1.mert többen eljönnének messzebbről
2.Mert a legtöbb jó zenekar a Szigeten van így kevesebb jut ide
Elképzelhető, hogy igazad van, bár azért messze nem egy kategória a kettő fesztivál.
Tehát nem biztos, hogy feltétlen befolyásolja egyik a másikat.
Nem biztos, hogy egyenlőre lenne pénze a C plusznak több ismert, kedveltebb fellépőt megfizetni, másrészt pedig biztos sokan vannak, akik szeretnének fesztiválozni, de a szigetre nincs pénzük, ide pedig ők is simán el tudnak jönni, meg tudják fizetni.
Voltál kint végül?
Mondjuk azért én is bénaságnak tartom, hogy egyidőben van a kettő, tehát alapvetően egyetértek veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!