Epiphone vagy Ibanez basszus?
Figyelt kérdés
Kezdő basszusgitáros vagyok, és most szeretnék gitárt venni. Két model között vacilálok, az EPIPHONE TOBY DELUXE IV és az IBANEZ GSR200 között. Ezekre futja :D Esetleg tapasztalatok, javaslatok melyik legyen? Köszi! :)2014. aug. 26. 08:40
11/15 A kérdező kommentje:
Na szevasz, hosszu vacilálás után az Epiphone mellett döntöttem, de nem ezt a modellt, hanem a STANDARD-ot vettem meg Toby-s szeriabol.... passziv basszusgitar, de van rajta egy plusz gomb, valami bassz enhancer vagy mi... ha feltekerem, erősebb lesz a hangja... csak az a gondom, hogy csörögnek a húrok... :( nem tudom hogy lehetne megoldani :)
2014. szept. 18. 09:49
12/15 anonim válasza:
A húrzörgés beállítás kérdése, el kéne vinni egy hangszerészhez, vagy valakihez, aki valóban ért hozzá.
Persze a hangszerész pénzbe kerül.
13/15 A kérdező kommentje:
Sikerült kiküszöbölni a zörgést, megemeltem kicsit a húrokat, és már jó... Csak most picit magasabban vannak, dehát tanulni kell, és kész :)
2014. szept. 18. 17:24
15/15 anonim válasza:
Egy profi beállítással lehet, hogy a zörgést is csökkentik meg a húrmagasság is kedvezőbb.
De ha így megfelel, akkor használd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!